Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Sociologul albaiulian Alin Tomuș va acorda o bursă „Émile Durkheim” unui elev de clasa a IX-a: „Nu este o sumă mare, dar sigur va ajuta”

Bera Larisa

Publicat

în

Sociologul albaiulian Alin Tomuș va acorda o bursă „Émile Durkheim” unui elev de clasa a IX-a: „Nu este o sumă mare, dar sigur va ajuta”

Sociologul albaiulian Alin Tomuș a decis să ofere o bursă anuală pentru un elev hunedorean. Este vorba de o bursă „Émile Durkheim”, după numele sociologului francez.

Citește și: Sociologul, Alin Tomuș: „Comunicarea publică nu înseamnă mult fără o cultură a dialogului”

Elevul care primește bursa instituită de Alin Tomuș se nu­mește Dragoș și este în clasa a IX-a la un liceu din municipiul Deva.

Va fi o bursă pe care o acord în perioada septembrie 2024-iunie 2025, inclusiv. Suma este de 300 de lei/lună. Nu este o sumă mare, dar sigur va ajuta un elev să se descurce mai bine la școală”, a declarat Alin Tomuș pentru publicația Mesagerul Hunedorean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21-22 septembrie 2024 | ALBA GREEN ENERGY: Târg de soluții pentru energie verde și eficiență energetică la Carolina Mall Alba Iulia. PROGRAM

Bera Larisa

Publicat

în

21-22 septembrie 2024 | ALBA GREEN ENERGY: Târg de soluții pentru energie verde și eficiență energetică la Carolina Mall Alba Iulia. PROGRAM În perioada 21-22 septembrie 2024 va avea loc Târgul ALBA GREEN ENERGY pe Esplanada Carolina Mall din Alba Iulia. În cadrul evenimentului vor fi prezentate soluții pentru energie verde și eficiență energetică. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea