Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Flash Basketball Zone – Aiud: un eveniment sportiv-educativ inedit, dedicat comunității, sâmbătă, 21 septembrie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Flash Basketball Zone – Aiud: un eveniment sportiv-educativ inedit, dedicat comunității, sâmbătă, 21 septembrie

Sâmbătă, 21 septembrie 2024, la Baza Sportivă Aiud (Str.Tudor Vladimirescu Nr.51), va avea loc un eveniment special dedicat promovării baschetului și educației prin sport: Flash Basketball Zone – Aiud. Acest eveniment sportiv-educativ își propune să inspire atât copiii, cât și adulții din comunitatea aiudeană să adopte un stil de viață activ și sănătos prin sport, în special prin baschet. Activitățile zilei includ: meciuri demonstrative de mini-baschet feminine, ateliere de inițiere în baschet pentru cei mici, sesiuni educative susținute de specialiști în Mental Performance Coaching cu Alexandra Uiuiu și nutriție cu Laurențiu Avram, activități interactive, zone de relaxare și multă voie bună!

Evenimentul va aduce împreună atât pasionații de baschet, cât și pe cei care doresc să descopere acest sport și să participe la un eveniment care promovează sănătatea și educația. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu profesioniști din domeniul sportului, să se bucure de demonstrații live și să ia parte la activități educative care vor contribui la dezvoltarea abilităților fizice și mentale.

Flash Basketball Zone – Aiud este un proiect susținut de Primăria Municipiului Aiud și dedicat întregii comunități, cu scopul de a promova beneficiile sportului și de a oferi copiilor o primă interacțiune cu lumea baschetului într-un mod atractiv și accesibil.

Te așteptăm la Baza Sportivă Aiud, să te alături unei zile pline de energie, sport și educație!”, transmit cei implicați.

Organizator: Fleșer Andreea Maria, cu sprijinul Primăriei Municipiului Aiud și a partenerilor. Prezența a 2 echipe de mini-baschet (generația 2013-2014):  LA BASCHET Cluj-Napoca, CSȘ Retrasib Sibiu, dar și a doi specialiști în Mental Performance Coaching – Alexandra Uiuiu și Nutriție – Laurențiu Avram

„Pe toată perioada evenimentului, poți să te relaxezi, să joci baschet, să servești un suc sau ceva de mâncare și să te bucuri de atmosfera prietenoasă!”, este mesajul organizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2024/2025, la prețul de 150 lei

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Volei Alba Blaj, vicecampioana României, anunță că începând de miercuri, 18 septembrie 2024, începând cu ora 15:00, va pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2024/2025. De mâine, în „Alba Blaj” Arena se dispută un turneu internațional de pregătire cu participarea formațiilor Volei Alba Blaj, Vasa Budapesta, CSM Târgoviște și CSM Constanța. Un abonament costă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea