Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Focuri de armă trase lângă clubul de golf al acestuia din Florida

Bera Larisa

Publicat

în

O nouă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump: Focuri de armă trase lângă clubul de golf al acestuia din Florida

O nouă presupusă tentativă de asasinat a avut loc asupra fostului președinte SUA, Donald Trump. Au fost trase focuri de armă în apropierea acestuia, în timp ce părăsea clubul său de golf din West Palm Beach, Florida.

Citește și: VIDEO | Tentativă de ASASINAT asupra fostului președinte Donald Trump: Trăgătorul, un tânăr de 20 de ani, a fost ucis, împreună cu o altă persoană prezentă la miting

Foto arhivă

Ronald Rowe, directorul interimar al Serviciului Secret al SUA, s-a îndreptat spre Florida în urma tentativei aparente de asasinare a fostului președinte Donald Trump, a declarat pentru CNN o sursă din cadrul forțelor de ordine familiarizată cu această problemă, informează Mediafax.

Oficialul a refuzat să comenteze itinerariul lui Rowe.

Rowe ocupă funcția de conducere la Secret Service de când Kimberly Cheatle a demisionat în iulie, pe fondul examinării deficiențelor de securitate legate de tentativa de asasinat împotriva lui Trump în Butler, Pennsylvania.

Rowe a vizitat, de asemenea, locul împușcăturii de la Butler și a depus mărturie la Capitol Hill și a informat membrii Congresului cu privire la ancheta referitoare la acea împușcătură. Lui Rowe i s-a cerut să informeze parlamentarii și cu privire la incidentul din Florida.

Ron DeSantis: Florida va desfășura propria anchetă privind „tentativa de asasinat” asupra lui Trump.

Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a anunțat că statul va desfășura „propria anchetă privind tentativa de asasinat” a fostului președinte Donald Trump, fostul său adversar în alegerile primare ale Partidului Republican, în West Palm Beach, scrie CNN.

„Oamenii merită să afle adevărul despre presupusul asasin și cum a reușit acesta să se apropie la mai puțin de 500 de metri de fostul președinte și actualul candidat al Partidului Republican”, a scris DeSantis pe X.

Secret Service a intervenit în urma unor împușcături în apropierea lui Donald Trump, în timp ce acesta părăsea clubul său de golf din West Palm Beach, Florida, potrivit unor surse din cadrul forțelor de ordine, citate de New York Post.

Mai mulţi agenţi ai săi „au deschis focul asupra unui bărbat înarmat” care se afla în apropierea terenului de golf al lui Donald Trump şi a fost găsită o puşcă AK-47 cu lunetă, împreună cu două rucsacuri şi echipamente de înregistrare video, au precizat autorităţile într-o conferinţă de presă.

Suspectul a fugit la volanul unei maşini negre, dar un martor a ajutat poliţia să identifice vehiculul, iar autorităţile l-au găsit, noteză stirileprotv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ioan Tiurean, motociclistul din Alba, despre experiența pe două roți până în Coreea de Sud și Japonia: „A fost aventura vieții mele, a fost cireașa de pe tort”

Bera Larisa

Publicat

în

Ioan Tiurean, motociclistul din Alba, despre experiența pe două roți până în Coreea de Sud și Japonia: „A fost aventura vieții mele, a fost cireașa de pe tort” Ioan Tiurean, motociclistul din Blaj și maestru în taekwondo a avut parte de aventura vieții sale. A parcurs aproape 37.000 de kilometri pe două roți, până în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea