Rămâi conectat

Curier Județean

Senatorul Călin Matieș și soția sa sărbătoresc nunta de argint: „25 de ani de bucurii, împliniri și provocări”

Bera Larisa

Publicat

în

Senatorul Călin Matieș și soția sa sărbătoresc nunta de argint: „25 de ani de bucurii, împliniri și provocări”

Astăzi, 4 septembrie 2024, senatorul AUR, Călin Matieș și soția sa sărbatoresc nunta de argint. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care își exprimă recunoștința pentru cei 25 de ani petrecuți împreună cu soția sa.

Citește și: Călin Matieș devine liderul de grup al AUR la nivelul Senatului României!

„25 de ani de căsătorie, de bucurii, împliniri si provocări!
În același timp, 25 de ani de când suntem sprijin unul altuia, de când nu mai suntem singuri, ci mereu împreună! Îmi amintesc ca ieri acel DA de la care a început totul! O călătorie frumoasă, presărată cu atât de multe bucurii, realizări și 2 flori ce au răsărit din noi, în curtea căsniciei noastre!

Sunt atât de multe pentru care îți sunt recunoscător iubita mea soție si mai presus de toate, la fel ca acum 25 de ani, vreau în primul rând să îți spun același simplu dar plin de toată ființa mea: TE IUBESC!

Tineri și frumoși, porneam în viață fără a știi ce ne așteaptă cu adevărat! La fel de frumoși și, în cazul tău mai ales, de tineri, pășim astăzi peste prima bornă de 25 de ani cu același avânt, dar cu mai multă experiență și responsabilitate!

Ți-as aduce astăzi în dar toate florile pământului și nu ar fi de ajuns să iti spuna cat de mult însemni pentru mine și pentru copiii noștri!! Ți-o spun eu, din toată inima: ești TOTUL!

Îmi doresc ca și următorii 25 de ani să ne fie plini de sănătate, de bucurie și realizări, cu mult rost și sens în toate planurile noastre binecuvântate de Dumnezeu! Și chiar dacă astăzi celebrăm “Nunta de argint”, ești și vei fi mereu de AUR în viețile noastre! Te iubesc din tot sufletul, soția mea pe veci!

PS: ce fain a sunat din gura ta acel “DA” care ne-a adus astăzi aici!! Si ce fain ar fi să îl auzim ceva mai des și astăzi. Știai ca trebuie să fie și o mică glumă pe undeva, asa-i? ” a transmis senatorul Călin Matieș pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | 13 elevi din cadrul școlilor militare de subofițeri își vor desfășura stagiul de practică la Jandarmeria Alba

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | 13 elevi din cadrul școlilor militare de subofițeri își vor desfășura stagiul de practică la Jandarmeria Alba În perioada 02 septembrie – 20 decembrie, 13 elevi din cadrul școlilor militare de subofiţeri de jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și ,,Petru Rareș” Fălticeni, vor îndeplini stagiul de practică la Jandarmeria Alba. Citește și: FOTO […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea