Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Alin Ignat și-a dat demisia din PNL Alba. Care au fost motivele

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul Alin Ignat și-a dat demisia din PNL Alba. Care au fost motivele

Potrivit unor surse  ziarulunirea.ro, deputatul Alin Ignat și-a dat demisia din PNL Alba. Aseară, acesta a postat pe un grup intern PNL un mesaj în care își exprima nemulțumirea pentru faptul că nu a fost votat în primii doi candidați pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din acest an.

Citește și: Lista candidaților PNL Alba la alegerile parlamentare 2024, votată de Biroul Politic Județean

Mesajul integral transmis de deputatul Alin Ignat

„Dragi colegi, membri simpli și simpatizanți PNL,

Vă mulțumesc pentru susținerea pe care mi-ați acordat-o în ultimii ani, în care am muncit împreună pentru oameni și pentru PNL. Am păstrat tot timpul speranța că alături de cei de bună credință și de bună calitate din acest partid, putem redresa corabia, putem schimba ceva în parcursul PNL tot mai zdruncinat de impostură, de mediocritate, de găști și interesele lor rupte de realitatea oamenilor.

Constatând că, personal, am eșuat în acest obiectiv, vă doresc mult succes în lupta cu impostorii tot mai mulți, tot mai uniți și tot mai determinați împotriva voastră, a oamenilor decenți din acest partid.

Multă sănătate!” a transmis deputatul pe un grup intern PNL.

Contactat de jurnaliștii ziarulunirea.ro , Alin Ignat,  a confirmat faptul că a demisionat din PNL Alba în această dimineață: „Da, am demisionat din PNL în această dimineață și voi comunica în zilele următoare motivele și ce voi face”, este mesajul trimis de deputat.

Reamintim faptul că, în data de 28 august Biroul Politic Județean, a votat lista candidatilor pentru alegerile parlamentare, la Camera Depaților și Senat.

Una dintre surprizele votului este tânărul din Sebeș, Radu Alexandru, de profesie inginer economist. Alexandru are 30 de ani, este absolvent de licență, master și momentan este doctorand în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca. Are 14 ani de experiență în voluntariat și 5 ani de experiență în administrație locală în calitate de consilier în cabinetul primarului respectiv consilier local.

Ultimi 2 ani și jumătate a ocupat poziția de ofițer verificare financiară a proiectelor cu finanțare europeană. Din anul 2018 este președintele TNL Sebeș și prim vicepreședintele TNL Alba. Mereu a fost alături de primarul Dorin Nistor și de viziunea sa dintr-un motiv evident: iubește Sebeșul.

În rest sunt nume vechi, ca de exemplu Florin Roman și Silviu Ponoran, care era de așteptat să iasă pe locul 1 la Cameră, respectiv la Senat.

Rezultatul voturilor de astăzi urmează să fie validat de Colegiul Director al liberalilor.

Camera Deputaților

1.Florin Roman

2. Alexandru Radu

3. Daniel Breaz

4. Alin Ignat

5. Clement Negruț

6. Mariana Pereanu

7. Cristian Barb

Senat:

1. Silviu Ponoran

2. Claudiu Răcuci

3. Corina Rotar


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Un comentariu

Un comentariu

  1. Avatar

    marius

    29 august 2024 la 15:01

    Păcat ca eminenta cenușie a mamei a părăsit partidul și a lăsat județul fara lumina, apa, gaze și canalizare. Prin aceasta pierdere incomensurabila, PNL se transforma intr-un partid de buzunar cu șanse minime de supraviețuire pe scena politica locala. Eu zic sa punem de o revoluție cu Gavroche pe post de revolutionar eminent și basca a la Ghevara ca să tăiem raul de la radacina și lumina naționalismului, atat de mult promovata de domnul Alin, sa iasă la suprafață demna și incoronata in fata statuii reginei Maria și a regelui Ferdinand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Ciugud a semnat contractul pentru construirea școlii viitorului, cea mai importantă investiție în educație din istoria comunei. Cum va arăta instituția de învățământ

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Ciugud a semnat contractul pentru construirea școlii viitorului, cea mai importantă investiție în educație din istoria comunei. Cum va arăta instituția de învățământ Contractul de finanțare a investiției, în valoare de peste 9 milioane de euro, a fost semnat de ministrul Educației, Ligia Deca și primarul Ciugudului, Gheorghe Damian. Citește și: Primăria Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea