Rămâi conectat

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Ministrul Muncii din România nu știe câte pensii au fost greșit calculate!

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Ministrul Muncii din România nu știe câte pensii au fost greșit calculate!

Deputatul PNL, Florin Roman, a abordat subiectul recalculării pensiilor, criticând răspunsul primit de la Ministrul Muncii în ceea ce privește numărul de pensii calculate greșit. De asemenea, acesta menționează că dânsul, împreună cu liberalii vor face dreptate pentru cei 800.000 de seniori ale căror pensii au fost înghețate.

Citește și: Care sunt pensiile SCUTITE de IMPOZIT de la 1 octombrie 2024

„Ministrul Muncii din România, doamna Bucura Oprescu nu știe câte pensii au fost greșit calculate, este răspunsul oficial, la o interpelare pe care i-am adresat-o în calitate de parlamentar. Stupefiant răspuns care fie denotă minciuna, fie dorința de a ascunde un adevăr grav, și anume că zeci de mii de pensii sunt calculate greșit! În minus!

Deși este inițiatorul legii pensiilor și a “reformei”, ministrul Muncii ridică din umeri și la înghețarea pensiilor nevăzătorilor și minerilor, indicând cu mult tupeu către Ministerul Finanțelor. Trec peste faptul ca doamnei ministru Bucura Oprescu i-au trebuit vreo 3 ieșiri publice să se clarifice cu impactul bugetar. Pentru ca dl Ciolacu, viclean, cum îl știm a plasat nota de plată lui Marcel Bolos. Iar pensiile se plătesc majorate pentru ca liberalul Bolos a mai găsit 2 miliarde de lei să-i pună lunar în bugetul Casei de Pensii.

Îi asigur pe cei cărora pensiile le-au fost înghețate, ca noi liberalii, vom depune la începutul sesiunii proiectul care le face dreptate. Pentru că 800.000 de pensionari au fost blocați de Marcel Ciolacu și PSD.

Recalcularea nu ar fi fost posibilă fără o intervenție legislativă și fără legea pe care am dus-o la bun sfârșit în urmă cu 3 ani și care a scos termenul de 3 ani pentru prescripție, în cazul greșit al calculării pensiei, din culpa funcționarului.” scrie Florin Roman, într-o postare pe pagina de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sprijin pentru fermierii români: Despăgubiri de până la 3.000 de lei, dobânzi fixe de 1,95 % pentru credite și suspendarea plății datoriilor până în decembrie 2025

Bera Larisa

Publicat

în

Sprijin pentru fermierii români: Despăgubiri de până la 3.000 de lei, dobânzi fixe de 1,95 % pentru credite și suspendarea plății datoriilor până în decembrie 2025 În ședința de astăzi, joi, 28 august, a Guvernului, premierul Marcel Ciolacu și ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au abordat subiectul referitor la sprijinul pentru fermierii români, în contextul secetei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea