Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Insect Extravaganza în Cetatea Alba Carolina: Libelula și Rădașca, apariții inedite în ultima zi de Alba Iulia Music&Film Festival

Ziarul Unirea

Publicat

în

Insect Extravaganza în Cetatea Alba Carolina: Libelula și Rădașca, apariții inedite în ultima zi de Alba Iulia Music&Film Festival

Ultima zi de concerte și cinematograf în aer liber la Alba Iulia Music & Film Festival aduce noi proiecții și concerte de zile mari, în Cetatea Alba Carolina.

Este ultima șansă să prindeți un loc la una dintre cele 4 proiecții de seară, la concertul Taniei Turtureanu, ori la spectacolul Adrian Păduraru & Band.

Citește și: VIDEO | Galactici pe picioroage, apariţii la înălţime în Cetatea Alba Carolina la Alba Iulia Music&Film Festival

Dar până la debutul programului din ultima seară de festival, de la cel mai mic până la cel mai mare, trecătorii au fost fascinaţi de prezenţa actorilor pe picioroange. Oamenii s-au adunat să vadă ineditele apariţii ale rădăștii și libelulei şi să se fotografieze cu ele, în momentul trupei Magic Puppet, Insect Extravaganza.

Încheie ediția a XII-a a Alba Iulia Music & Film Festival, Tania Turtureanu, cu un super concert în Piața Cetății, de la ora 20.00, urmat de proiecția filmului „O viață remarcabilă”, cu Anthony Hopkins în rol principal.

Pentru iubitorii filmului românesc, recomandarea serii este filmul „Clasat”, în care un lanț de întâmplări nefericite scoate la iveală un adevăr întunecat. Povestea este o bună oportunitate pentru a reflecta la provocările moderne, de la toxicitatea de la locul de muncă, la etica folosirii Inteligenței Artificiale. Pelicula rulează pe Esplanada Obeliscului, de la ora 20.45.

Între timp, în Piața Vestică, „Băieții buni ajung în Rai”, de la ora 21.00, în producția românească regizată de Radu Potcoavă.

De neratat este și spectacolul-concert „Declarație de drag”, oferit de Adrian Păduraru & Band, de la ora 20.45, în curtea Palatului Principilor Transilvaniei, unde, de la ora 22.30 puteți urmări ultima proiecție din festival, „Fluturi de noapte”, film românesc în regia lui Andrei Răuțu.

Insect Extravaganza (Trupa Magic Puppet)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Urs filmat pe Valea Bucerzii Vînoasă, „La Stînjen”: Ar fi omorât două oi în cursul nopții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs filmat pe Valea Bucerzii Vînoasă, „La Stînjen”: Ar fi omorât două oi în cursul nopții Un urs a fost semnalat sâmbătă pe Valea Bucerzii Vînoasă, „La Stînjen”. Ar fi omorât două oi noaptea trecută.  Prezența unui urs a fost semnalată de localnici în cursul zilei de sâmbătă, 24 august 2024, pe la ora 19.00, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea