Rămâi conectat

Sport

Trei victorii în deplasare în prima etapă a ligii a patra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei victorii în deplasare în prima etapă a ligii a patra

Runda inaugurală din ediția 2024-2025 a ligii a patra de fotbal a județului Alba s-a deschis, sâmbătă dimineață, cu meciul din “Luncă” de la Daia Română. Performanța Ighiu a repurtat prima victorie a oaspeților din noul campionat, 3-1 cu echipa locală Spicul.

Pentru învingători au marcat Apetri, D.Raica și Oara. Biro este cel care a egalat la 1. “Start ratat pentru spicari, care au dat peste o echipă experimentată și bine așezată în teren, iar mare parte din tentativele noastre de atac au fost sortite eșecului”, au transmis oficialii gazdelor.

Citește și: FOTO | Victorie spectaculoasă pentru juniorii uniriști U19

Hidro Mecanica Șugag, la rândul său, s-a impus în deplasare, cu 5-2, în fața Voinței Stremț, care a condus cu 1-0 și 2-1, acesta din urmă fiind scorul consemnat la pauză. Golurile lui Greapcă și Fl. Budin – câte o “dublă”, respectiv Șt. Radu, au făcut diferența.

A treia victorie în deplasare.a primei runde a aparținut grupării CS Zlatna, 3-2 cu Fortuna Lunca Mureșului. În rest au fost succese ale gazdelor. Scorul rundei, 9-2, s-a consemnat în partida FC Micești – Limbenii Limba. CS Ocna Mureș a trecut cu 4-0 de vecinii de la Inter Unirea (goluri Cl. Coltor, Cociș și Socaci), iar Academia Șona a depășit cu 6-2 pe Energia Săsciori, golurile amfitrionilor fiind marcate de Macarie – 3, Frățilă – 2 și Ignat.

În fine, Industria Galda a dispus cu 1-0 de Viitorul Vama Seacă prin golul marcat din penalty în repriza secundă de D. Lupșan. “Vameșii” au ratat un penalty, prin Kupan, în primul mitan. (L.V.D.)

Foto: Facebook Industria Galda de Jos


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Victorie spectaculoasă pentru juniorii uniriști U19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Victorie spectaculoasă pentru juniorii uniriști U19 CSM Unirea Alba Iulia a învins, sâmbătă, în reeditarea semifinalei de la Campionatul Național U19, pe CSC 1599 Șelimbăr, numai că de data aceasta uniriștii au făcut-o mult mai clar. Citește și: Andreea Fleșer, implicată în promovarea baschetului la Aiud Băieții lui Alexandru Kalanyos au fost conduși 1-0, însă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea