Rămâi conectat

Politică Administrație

Licitație publică pentru concesionarea unui teren pe Șoseaua de Centura: Planul Primăriei Alba Iulia pentru înființarea unui pol de afaceri locale care să capteze forța de muncă

Bera Larisa

Publicat

în

Licitație publică pentru concesionarea unui teren pe Șoseaua de Centura: Planul Primăriei Alba Iulia pentru înființarea unui pol de afaceri locale care să capteze forța de muncă

Primăria Alba Iulia, a lansat o licitație publică pentru concesionarea unui imobil teren intravilan, în vederea desfășurării de activități economice, situat în Municipiul Alba Iulia, pe Șoseaua de centură, în zona construirii unui ”Parc de Activități”, aparținând domeniului privat al Municipiului Alba Iulia.

Citește și: Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

”Având în vedere amplasamentul în proximitatea autostrăzii A10 și a Zonei de Dezvoltare Economică a Comunei Ciugud unde există deja investiții importante precum și vecinătatea cu unități de producție multinaționale semnificative, considerăm că înființarea unui pol de afaceri locale, cu impact zonal, care să capteze forța de muncă locală, precum și impunerea stabilirii sediului social al societății pe amplasamentul concesionat, după finalizarea construcțiilor, vor contribui la creșterea și impulsionarea mediului economic si de afaceri local și județean.

Ne dorim o dezvoltare economică sănătoasă și durabilă a municipiului Alba Iulia și o administrare eficientă a domeniului public și privat, care să se reflecte în atragerea de venituri suplimentare la bugetul Primăriei municipiului Alba Iulia, prin administrarea eficientă a obiectului concesiunii și încasarea redevenței obținute ca urmare a concesionării terenului, a taxelor și impozitelor aferente terenului concesionat precum și a viitoarelor construcții, conform dispozițiilor legale în vigoare.

De asemenea, ne dorim maximizarea potențialului productiv al terenurilor și asigurarea întreținerii corespunzătoare a acestora, stoparea fenomenului de degerare a terenurilor și totodată, crearea unei politici unitare, coerente, transparente și viabile la nivelul zonei de construire a unui ”Parc de Activități” a municipiului Alba Iulia care să asigure atractivitatea și posibilitatea impulsionării zonei din punct de vedere economic, precum și crearea de noi locuri de muncă și stimularea activităților economice, în special a celor productive datorită efectelor pozitive de multiplicare în mediul economic local.” a transmis Gabriel Plesa, primarul municipiului Alba Iulia.

Persoanele interesate pot descărca un exemplar al documentației de atribuire având acces direct pe site-ul www.apulum.ro sau îl pot ridica de la sediul Serviciului Contracte, Patrimoniu, situat în Alba Iulia, str. Republicii, nr.26, în perioada 19-30 august.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Alin Ignat, deputat PNL Alba: „Pesediștii înjurau în gând, când PNL impunea reforma și recalcularea pensiilor ca jalon în PNRR. Azi se împăunează cu creșterea pensiilor impusă de PNL”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alin Ignat, deputat PNL Alba: „Pesediștii înjurau în gând, când PNL impunea reforma și recalcularea pensiilor ca jalon în PNRR. Azi se împăunează cu creșterea pensiilor impusă de PNL.” Peste 80% din pensionari vor avea creșteri de pensii, începând cu 1 septembrie, în urma recalculării pe noua lege a pensiilor, reformă impusă de PNL în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea