Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o familie cu 5 copii din Berghin, rămași fără tată: Au nevoie de ajutor pentru finalizarea locuinței

Bera Larisa

Publicat

în

APEL UMANITAR pentru o familie cu 5 copii din Berghin, rămași fără tată: Au nevoie de ajutor pentru finalizarea locuinței

Un apel umanitar a fost lansat pentru o familie cu 5 copii din Berghin, rămași fără tată, care a murit de infarct, în urmă cu 6 luni.

Citește și: APEL UMANITAR: Vlad Chețan, un copil de 7 ani, din Aiud, are nevoie de 24.000 de euro pentru un transplant de celule stem în Turcia

„Poate vă mai amintiți cazul familiei din Berghin care în urmă cu 6 luni în care mama a rămas cu 5 copii fără nici un sprijin, tatăl copiilor decedând! Cu ajutorul dumneavoastră, prin donații, atât bani cât și materiale de construcții, și al unor oameni cu suflet mare care au reușit să o ridice până în stadiul în care se vede în poze. Avem o rugăminte imensă la dumneavoastră, dacă s-ar găsi cineva să ne ajute pentru a putea tencui interiorul, chiar și contra cost la un preț accesibil, deoarece mai sunt ceva bănuți în cont! Vă mulțumesc în numele familiei și al copiilor! a transmis pe pagina de Facebook, persoana care se ocupă de cazul copiilor.

„Casa s-a ridicat tot cu ajutorul unor oameni minunați care au venit și s-au implicat. La acoperiș tot așa lemnul a fost donat și 2 oameni s-au oferit ei să facă tot, inclusiv au pus țigla care tot din donatii o avem. S-a implicat jandarmeria Alba prin preotul de la unitate care a adus o sumă de bani. De asemenea, s-a implicat preotul din sat care a adus banii din donații și chiar de la Protopopiatul din Alba. Ne-au mai rămas niște bănuți în cont și de aceea am apelat din nou la ajutorul oamenilor, în ideea că s-ar găsi cineva să ne ajute la tencuit interioare, deși ar mai fi de cumpărat materiale pentru curent și pentru baie. Și banii care mai sunt în cont nu sunt suficienți!” a declarat pentru ziarulunirea.ro, femeia care se ocupă de promovarea cazului umanitar.

Pentru cei care doresc să contribuie financiar, o pot face în contul deschis pe numele Coman Valer, care este nașul bărbatului decedat:

IBAN: RO05RNCB0003052311770001
BANCA: BCR
VALUTA: RON
TITULAR: Coman Valer

Reamintim faptul că, jandarmii din Alba au fost alături de familie. Au pus mână de la mână pentru a le construi o locuință. „De Ziua Națională a Tineretului – 2 mai 2024, Jandarmeria Alba a dus la bun sfârșit campania umanitară inițiată la nivelul instituției în luna aprilie. Am avut în vedere o familie greu încercată, o mamă cu 5 copii din localitatea Berghin, a căror tată a fost răpus de un infarct tragic, în timp ce făcea cumpărături în Piața din Alba Iulia și care trăiesc într-o singură încăpere, luptându-se zi de zi pentru a supraviețui.

Conștienți de faptul că au rămas cu o povară financiară grea și cu nevoia urgentă de a avea o locuință demnă de trai cu demnitate, am pus mână de la mână și am venit în sprijinul lor ajutându-i să-și clădească un viitor mai bun.

Campaniei noastre s-au alăturat și colegii din cadrul IPJ Alba, care la rândul lor nu au rămas indiferenți la greutatea acestei familii.

Prin gestul nostru am dorit să aducem un strop de bucurie în sufletele copiilor, dar şi speranţa că umanitatea și bunătatea le vor fi alături pentru a trece de această perioadă dificilă.

Mulțumim, dragi copii, pentru emoțiile împărtășite cu noi și vă dorim sărbători luminate! Vă mulțumim dragi camarazi pentru bunătatea și generozitatea voastră.

Jandarmeria Alba, aproape de comunitate!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Bianca Ilieș, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia își urmează visul din copilărie, de a deveni pilot, în cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Bianca Ilieș, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia își urmează visul din copilărie, de a deveni pilot, în cadrul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” din Brașov Bianca Ilieș, tânăra absolventă a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Alba Iulia își urmează visul din copilărie, acela de a deveni pilot, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea