Rămâi conectat

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA| Șoferiță din Alba, surpinsă cu mașina pe contrasens pe un drum din Hunedoara: ”Știa o scurtătură, nu mai fiți răutăcioși”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță din Alba, surpinsă cu mașina pe contrasens pe un drum din Hunedoara: ”Știa o scurtătură, nu mai fiți răutăcioși”

O șoferiță aflată la volanul unei mașini înmatriculată în Alba a fost filmată în timp ce se afla pe contrasens, pe un drum din județul Hunedoara.

Video-ul a fost filmat de pasagerul din spate al unei mașini care circula regulamentar și care a trebuit să ocolească mașina cu numere de Alba care nu avea ce să caute pe banda respectivă de circulație.

Citește și: VIDEO | TRAGEDIE evitată ”la mustață”, pe un drum din Alba: Depășire periculoasă, în curbă și pe linie continuă, filmată de o cameră de bord

YouTube video

Imaginile au fost postate pe grupul Info Trafic Jud. Hunedoara, iar comentariile nu au întârziat să apară: ”Știa o scurtătură, nu mai fiți răutăcioși”, ”E de-al nostru…mare…alb …Atenție Bivol..AB” sau ”Alba Iulia tătă’ ziua”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Accident evitat în ultimul moment pe DN 74, spre Zlatna: Șoferul unei Dacii a tăiat curba și a intrat pe contrasens

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident evitat în ultimul moment pe DN 74, spre Zlatna: Șoferul unei Dacii a tăiat curba și a intrat pe contrasens Un accident a fost evitat joi în ultimul moment pe DN 74, spre Zlatna, unde șoferul unei Dacii a tăiat curba și a intrat pe contrasens, fiind la un pas de a izbi din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea