Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Truck Tuning Art: Nu avem de gând nicicând să luăm piciorul de pe pedala de accelerație. Nimic nu poate să ne pună frână!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tuning Art: Nu avem de gând nicicând să luăm piciorul de pe pedala de accelerație. Nimic nu poate să ne pună frână!

Nu tot ce poartă motor este cap tractor, cum nu orice posesor de carnet de conducere poate fi considerat șofer de cursă lungă – cine dorește are drum liber să ne contrazică – dar greutatea evidentului este greu de ridicat fără de argument solid.

Citește și: Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

N-am luat pauză și n-am parcat, am ajuns să fim copiați și recunoaștem că nu ne-am turat motoarele organizatorice mai mult decât am făcut-o de obicei.

Nici nu ar fi fost posibil din moment ce tot timpul am funcționat la capacitate maximă, investind toată puterea în a crea momente memorabile pe care mulți dintre voi le poartă și le vor purta mereu în suflet și nu avem de gând nicicând să luăm piciorul de pe pedala de accelerație. Nimic nu poate să ne pună frână!

Pentru ce a fost începând cu anul 2019 și cu siguranță va mai fi, vă mulțumim vouă, familiei Truck Tuning Art – o comunitate aparte formată în jurul pasiunii pentru arta truck tuningului și a unei bresle ce contribuie necontenit la viața fiecăruia dintre noi fiindcă „transportul este în tot și în toate”, precum are Florin Tomuța obiceiul să afirme însoțit de drumul lung pe care l-a parcurs și continuă să o facă.

Truck Tuning Art va fi cu siguranță o filă de istorie pe care te invităm onorați, să o scrii alături de noi în Cetatea Alba Carolina din municipiul Alba Iulia în 2-4 august 2024. #HaiLaTTA !


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

17 august 2024 | Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, la Teiuș: Ritmuri muzicale nemuritoare, la Casa de Cultură a orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

17 august 2024 | Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, la Teiuș: Ritmuri muzicale nemuritoare, la Casa de Cultură a orașului Discoteca Nostalgia, ediția a II-a, va avea loc sâmbătă, 17 august 2024, la Casa de Cultură a orașului Teiuș, a anunțat miercuri administrația locală. Citește și: FOTO | Centrul de tineret cu bazin de înot, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea