Rămâi conectat

Actualitate

TITULARIZARE 2024: Rezultatele finale, după contestații au fost publicate pe edu.ro

Bera Larisa

Publicat

în

TITULARIZARE 2024: Rezultatele finale, după contestații au fost publicate pe edu.ro

Rezultatele finale de la concursul național de Titularizare 2024 au fost publicate miercuri, 31 iulie, pe site-ul edu.ro. Candidații nemulțumiți de notele obținute au putut depune contestații la sediile inspectoratelor şcolare sau le-au transmis prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, respectiv în data de 24 iulie, până la ora 12:00.

Click pentru: Notele finale pe județul Alba, la Titularizare 2024

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele publice organizate de inspectoratele şcolare în perioada 1 – 6 august.

Proba scrisă a avut loc miercuri, 17 iulie – au fost 37.500 candidați înscriși la Titularizare 2024, dintre care peste 6.800 din promoția curentă. Peste 1.000 de candidați din această promoție nu s-au mai și prezentat la examen.

În total, peste 2.660 de candidați s-au retras de la proba scrisă după ce au văzut subiectele. Aproape 50 din cei care s-au prezentat au fost eliminați din examen. Rata de participare a fost de 86,48%, a anunțat Ministerul Educației.

O analiză Edupedu.ro arată că aproape 32% dintre posturile de cadre didactice și cadre didactice auxiliare existente au fost scoase la concurs anul acesta. Dintre acestea, doar 3,8% sunt titularizabile pe norma întreagă.

74 de candidați la concursul de Titularizare 2024 au luat nota 10 la proba scrisă, potrivit datelor Ministerului Educației după publicarea rezultatelor inițiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reguli noi la călătoria cu trenul: Persoanele bolnave NU vor mai putea călătorii cu trenul dacă pun în pericol sănătatea celorlalți pasageri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reguli noi la călătoria cu trenul: Persoanele bolnave NU vor mai putea călătorii cu trenul dacă pun în pericol sănătatea celorlalți pasageri Un proiect de Ordonanță a Guvernului care propune schimbări semnificative în domeniul călătoriilor cu trenul, vizând în mod special pasagerii cu probleme de sănătate, a fost publicat recent de Ministerul Transporturilor. Aceste modificări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea