Rămâi conectat

Curier Județean

31 iulie 2024: Raftul cu cărți al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge la Lupșa

Ziarul Unirea

Publicat

în

31 iulie 2024: Raftul cu cărți al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge la Lupșa

În iulie, raftul cu cărți al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge la Lupșa.

Miercuri, 31 iulie 2024, la ora 12.00, raftul cu cărți al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba ajunge în comuna Lupșa, unde va fi inaugurat în prezența reprezentanților Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, a președintelui Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a primarului comunei Lupșa, Ioan Radu Penciu, și a directoarei Școlii Gimnaziale „Dr. Petru Șpan” din Lupșa, profesor Daniela Crișan.

Cu această ocazie, între Primăria Comunei Lupșa și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba se va încheiea un parteneriat în baza căruia se vor organiza în viitor și alte activități destinate revigorării vieții culturale din comuna Lupșa.

Proiectul 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” în județul Alba a debutat în anul 2021, în parteneriat cu UAT-urile și bibliotecile publice din județul Alba și s-a bucurat de un real succes. El are ca scop, pe de o parte sprijinirea bibliotecilor în diversificarea fondului de carte, iar pe de altă parte îndrumarea metodologică a bibliotecarilor în desfășurarea unor activități de promovare a cărții, a scriitorilor și de implementare a unor activități cultural-educative, totul în beneficiul comunităților locale.

Activitatea de la Lupșa este organizată, ca de fiecare dată, de către Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Lupșa și Școala Gimnazială „Dr. Petru Șpan” din Lupșa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Titularizare 2024: Rezultatele finale după contestații vor fi publicate pe 31 Iulie. Repartizarea pe posturi începe pe 1 august

Bera Larisa

Publicat

în

Titularizare 2024: Rezultatele finale după contestații vor fi publicate pe 31 Iulie. Repartizarea pe posturi începe pe 1 august Rezultatele finale ale concursului național de angajare în învățământ vor fi disponibile miercuri, 31 iulie, conform calendarului oficial. Candidații care au obținut cel puțin nota 7 pot fi angajați pe posturi pe perioadă nedeterminată, în funcție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea