Rămâi conectat

Actualitate

REZULTATE titularizare 2024 în Alba: Un singur candidat a obținut nota 10

Bera Larisa

Publicat

în

REZULTATE titularizare 2024 în Alba: Un singur candidat a obținut nota 10

Rezultatele probei scrise de la concursul de Titularizare în Învățământ 2024 au fost afișate marți, 23 iulie, potrivit calendarului oficial. În județul Alba, un singur candidat a obținut nota 10.

Titularizarea este examenul de angajare pe o perioadă nedeterminată într-o școală. Pentru a se titulariza – deci pentru a se angaja pe o perioadă nedeterminată – candidații trebuie să obțină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât și la inspecția la clasă în profilul postului. Pentru a deveni suplinitor – deci pentru angajarea pe perioadă determinată – candidații trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât și la inspecție.

Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații la sediile inspectoratelor şcolare sau le transmit prin mijloace electronice (la adresele comunicate public de fiecare inspectorat școlar) în data de 23 iulie, după afişarea rezultatelor, respectiv în data de 24 iulie, până la ora 12:00.

Proba scrisă a avut loc miercuri, 17 iulie, – au fost peste 37.500 candidați înscriși la Titularizare 2024, dintre care peste 6.800 din promoția curentă. Peste 1.000 de candidați din această promoție nu s-au mai și prezentat la examen.

Peste 2.660 de candidați s-au retras de la proba scrisă de Titularizare 2024 după ce au văzut subiectele. Aproape 50 din cei care s-au prezentat au fost eliminați din examen. Rata de participare a fost de 86,48%, a anunțat Ministerul Educației.

În premieră la acest concurs național, lucrările au fost corectate digitalizat, ca la Evaluarea Națională (EN VIII) și Bacalaureat (BAC) 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi vremea până în 19 august 2024: Furtuni puternice, dar și un nou val de caniculă. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi vremea până în 19 august 2024: Furtuni puternice, dar și un nou val de caniculă. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru săptămâni Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru următoarele 4 săptămâni. După câteva zile cu temperaturi mai scăzute, temperaturile vor fi în creștere până spre finalul lunii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea