Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Tania Stanca, tânăra șoferiță de taxi, și-a transformat pasiunea în meserie: „Fac asta pentru că îmi place să conduc”

Într-un domeniu tradițional dominat de bărbați, Tania Stanca, o tânără de 27 de ani, își face loc cu succes ca șofer de taxi în Alba Iulia. Tania este șofer de taxi de 1 an în Alba Iulia și a ales să urmeze această profesie din pasiunea pentru condus.

Citește și: Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată

YouTube video

„Fac asta pentru că îmi place să conduc. Majoritatea clienților sunt uimiți când se urcă în mașină și mă întreabă în primul rând dacă îmi este frică să practic această meserie. Din punctul meu de vedere, orașul Alba Iulia este unul liniștit și nu îmi fac probleme”, a declarat tânăra pentru ziarulunirea.ro

La început, clienții nu erau obișnuiți să aibă o șoferiță de taxi, dar, între timp, Tania a câștigat o mare popularitate și este solicitată în mod frecvent de către clienți, care preferă serviciile sale.

„Clienții sunt mai generoși în ceea ce privește bacșișul și sunt solicitată direct de către aceștia”, a adăugat șoferița.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Buletinul, obligatoriu la cumpărarea de energizante, tutun și alcool: Ce prevede noua lege

Bera Larisa

Publicat

în

Buletinul, obligatoriu la cumpărarea de energizante, tutun și alcool: Ce prevede noua lege Chelnerii și vânzătorii au acum dreptul să solicite buletinul clienților înainte de a vinde energizante, tutun sau alcool. Președintele Klaus Iohannis a promulgat vineri legea care impune verificarea documentelor de identitate la achiziționarea produselor din tutun și alcool, pentru a reduce consumul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea