Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii.

Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, în fața, dar șin spatele magazinului Porțelanul, au fost așezate recipiente cu apă proaspătă, pentru animalele nimănui, care își duc traiul pe stradă.

Citește și: VIDEO | Gest de UMANITATE la Alba Iulia: Șoferul unui autobuz a oprit în trafic pentru a salva un cățel care umbla dezorientat printre mașini

Doamna care le-a așezat, angajată a magazinului, spune că cei care au stăpâni sunt îngrijiți de aceștia, dar de cei de pe stradă nu are grijă nimeni.

La fel ca oamenii, patrupedele pot suferi de deshidratare, fac insolație, iar în unele cazuri expunerea prelungită la soare poate duce la deces.

YouTube video

Și pentru că în timpul verii, animalele de pe stradă găsesc foarte greu surse de apă, iar necuvântătoarele suferă de căldură și de sete, femeia milioasă pune mereu în rcipientele din fața magazinului apă proaspătă pentru cățeii și pisicile care trec pe acolo și chiar și pentru păsări.

De asemenea, doamna îi îndeamnă pe toți cei care au animale fără stăpân în zona în care locuiesc, să le lase o sursă permanentă de apă, pe care să o verifice, la intervale regulate de timp.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Digurile de apărare împotriva INUNDAȚIILOR de la Sântimbru: Cea mai complexă acțiune de construire din județul Alba, în urma catastrofei naturale din 1998, care a afectat comuna

Ziarul Unirea

Publicat

în

Digurile de apărare împotriva INUNDAȚIILOR de la Sântimbru: Cea mai complexă acțiune de construire din județul Alba, în urma catastrofei naturale din 1998, care a afectat comuna Digurile de apărare împotriva inundațiilor de la Sântimbru au fost ridicate în urmă cu 26 de ani, în 1998, și reprezintă și în prezent cea mai complexă acțiune […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea