Rămâi conectat

Monden-Clubbing

12-14 iulie 2024 | CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție

Ziarul Unirea

Publicat

în

12-14 iulie 2024 | CarsXCoffee, în Cetatea Alba Carolina: Mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare, la cea de-a IV-a ediție

A patra ediție CarsXCoffee va avea loc în Cetatea Alba Carolina în weekend-ul 12-14 iulie 2024 și reunește mașini de colecție, modele moderne de lux și supercars, cafele rafinate și delicii culinare.

Descoperiți magia evenimentului nostru aflat la a 4-a ediție, desfășurat în inima Cetății Alba Carolina, una dintre cele mai impresionante cetăți din România. Această locație emblematică oferă un decor spectaculos pentru pasionații de automobile și istorie deopotrivă.

Veți putea admira o selecție variată de mașini, de la clasice de colecție până la modele moderne de lux și supercars. Fiecare zi va aduce noi suprize oferind o experiență unică pentru fiecare vizitator.

Citește și: VIDEO | 2-4 august: Festivalul Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină

 

 

CarsXCoffee este mai mult decât o expoziție de mașini, este un loc unde pasionații se întâlnesc, împărtășesc povești și își construiesc relații. V veți putea bucura de conversații captivante alături de alți entuziaști auto, savurând o cafea aromată.

Puteți participa la prezentări interactive și workshop-uri susținute de partenerii noștri, experți din domeniul auto și să aflați despre ultimele tendințe în tuning, întreținerea vehiculelor și inovațiile din industria auto.

Concursuri tematice vor aduce un plus de adrenalină și competiție.

Savurați o selecție rafinată de cafele și delicii culinare oferite de cafenelele și food truck-urile locale prezente. Bucurați-vă de o experiență gastronomică diversificată, perfectă pentru a completa atmosfera evenimentului.

Profitați de ocazia de a explora Cetatea Alba Carolina prin tururi ghidate, care vă vor dezvălui istoria fascinantă și secretele acestui loc impresionant. Combinați pasiunea pentru mașini cu o incursiune în trecut.

Nu ratați ocazia de a participa la CarsXCoffee și de a trăi o experiență auto de neuitat într-un cadru istoric deosebit!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi!

Bera Larisa

Publicat

în

White Night at the Castle – Ediția a III-a vă așteaptă pe 3 August 2024, de la ora 16:00, la Domeniile Martinutzi! În 3 august 2024, are loc cea de-a III-a ediție a White Night at the Castle, începând cu orele 16.00 la Domeniile Martinutzi. Organizatorii pregătesc spectacole fascinante și multe surprize. Citește și: 12-14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea