Rămâi conectat

Curier Județean

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

Bera Larisa

Publicat

în

Vasile Hârjoc, atletul cugirean de 71 de ani care face turul Europei pe bicicletă a ajuns la Alba Iulia. A plecat în 1 iulie din București!

Vasile Hârjoc, campion național la +65 ani la maraton și deținător al mai multor recorduri naționale ale categoriei sale de vârstă, face turul Europei pe bicicletă.

Citește și: Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus”

A luat startul pe 1 iulie la București, iar astăzi a făcut un popas în Alba Iulia. Intenționează să ajungă la Paris, la deschiderea Jocurilor Olimpice de Vară 2024, urmând să se deplaseze la Goetheborg, în august, pentru a lua startul în proba de 10k la Campionatul Mondial Masters de Atletism, apoi la probele de cros 6k şi semi-maraton.

Va continua periplul sportiv cu destinația Canfranc, Spania în septembrie, unde va participa la proba de trail 34k, D+ 2000m, la Campionatul Mondial Masters de Alergare Montană. Călătoria sa se va încheia la București în octombrie cu participarea la proba de maraton la Campionatul Mondial Masters.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Educație de calitate în mediul rural: Performanțe remarcabile la Evaluarea Națională pentru elevii de la școala gimanzială Ciugud

Bera Larisa

Publicat

în

Educație de calitate în mediul rural: Performanțe remarcabile la Evaluarea Națională pentru elevii de la școala gimanzială Ciugud În acest an, absolvenții de la Școala Gimnazială Ciugud din județul Alba au demonstrat că educația de calitate poate fi realizată și în mediul rural, obținând rezultate impresionante la Evaluarea Națională. Citește și: FOTO | Mark Hancheș, […]

Citește mai mult