Rămâi conectat

Sport

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la „Semimaratonul Eroilor Invictus”

Asociația Voluntarilor Invictus România, în parteneriat cu Primăria municipiului Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, a organizat a doua ediție a concursului de alergare urbană „Semimaratonul Eroilor Invictus”.

Invictus România este un grup informal de oameni, care prin propriul exemplu și exemplul camarazilor răniți reușesc să facă diferența, să schimbe, să motiveze și să inspire. E o contribuție la cultivarea ambiției și a curajului de a depăși orice obstacol în momentele de cumpănă.

Competiția s-a dovedit deosebit de antrenantă, reunind sute de sportivi din întreaga țară, de la copii, la tineret și seniori.

Citește și: Performanță pentru atletul cugirean Vasile Hârjoc: Medalie cu Aur la Campionatul European de Alergare Montană Masters – 2023, din Elveția

Printre participanți s-a aflat și un grup de 8 atleți de la Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir condus de profesorul Gheorghe Hăprean.

Titlul de campion la proba de semimaraton +60 de ani a revenit alergătorului Vasile Hârjoc (CS „Metalurgistul”), care a parcurs distanța de 21,097 km cu timpul de 1 oră și 50 de minute.

Din rândul copiilor s-au remarcat: Maria Hăprean – categoria 6-8 ani, locul 3 pe distanța de 600 m; Luca Hăprean – categoria 6-8 ani, loc 3 – (600 m); Levi Hăprean – categoria 10-12 ani – locul 5 (800 m). (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea