Rămâi conectat

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, un nou transfer: portarul Darius Roman (ex-Corvinul Hunedoara)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a anunțat o nouă achiziție a acestei perioade precompetiționale: portarul hunedorean Darius Roman (18 ani), al 6-lea jucător înregimentat de „alb-negrii”

Acesta a semnat un contract valabil două sezoane și vine în Cetatea Marii Uniri din postura de jucător liber de , după ce a reziliat înțelegerea cu Corvinul Hunedoara.

Este cert că Alexandru Pelici va miza pe jucător under între buturi în stagiunea în care atacă promovarea în Liga 2. Au venit Darius Roman și Dennis Berța (Hermannstadt), acestora alăturându-se Laurențiu Bucur (n. 2005) și Alexandru Stoian (n. 2005), prezenți în efectiv în ediția trecută

În sezonul trecut, D. Roman a bifat 5 prezențe pentru gruparea de lângă furnale, echipă ce a câștigat Cupa României. A revenit în urmă cu doi ani la Corvinuil după ce a evoluat la juniorii formației CFR Cluj.
„M-a atras seriozitatea proiectului, am văzut că au mai venit și alți jucători cu nume. M-a atras obiectivul principal, promovarea în Liga a II-a. Am auzit lucruri foarte bune despre Unirea Alba Iulia, iar asta a contat mult pentru mine. Vin de la Corvinul Hunedoara și am bucuria să semnez cu o altă echipă de tradiție din Ardeal”, a declarat Darius Roman pentru pagina oficială a CSM Unirea Alba Iulia.

Pe lângă Dennis Berța și Darius Roman, până în acest moment CSM Unirea Alba Iulia a mai semnat cu Ștefan Blănaru (atacant, CS Mioveni), Ionuț Balaur (fundaș, FC Argeș), Albert Voinea (atacant, Viitorul Pandurii Tg. Jiu) și Amir Jorza (mijlocaș, ACS Tg. Mureș).

informații, foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea