Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Politică Administrație

Primăria din Sântimbru urmează să fie reabilitată termic: Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Primăria din Sântimbru urmează să fie reabilitată termic: Licitația de peste 900.000 de lei lansată pe SEAP

Administrația comunei Sântimbru, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede reabilitarea termică a primăriei.

Citește și: Modernizarea infrastructurii educaționale în comuna Valea Lungă: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Comuna Sântimbru a încheiat Contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență Componenta 10 – FONDUL LOCAL – INVESTIȚIA 1.3 – Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Conform caietului de sarcini, în momentul de față pe terenul studiat se află amplasate trei clădiri, o clădire CI cu suprafața construită de 419 mp, regim de înălțime Parter care adăpostește sediu primărie, o anexă C2 care adăpostește remiza PSI cu o suprafață de 86 mp și un corp C3 — anexa, cu suprafața construită de 52 mp și regim de înălțime parter care adăpostește o anexă.

Se propune eficientizarea reabilitarea moderată a sediului, reabilitarea sistemului de încălzire și aer condiționat și extinderea corpului C3 anexa.

Obiectivele contractului care se va încheia în urma derulării procedurii de atribuire se referă la punerea în operă a lucrărilor prevăzute în Proiectul tehnic întocmit. Astfel, se urmărește reabilitarea moderată a clădirii, respectiv igienizarea podului și extinderea corpului C3.

Extinderea corpului C3 presupune lucrări complete de rezistență și structură, precum realizare buiandruji, centuri armate, planșee beton.

Prin implementarea investiției având ca obiect reabilitarea moderată a imobilului cu destinație de unitatea de învățământ, se vor înregistra următoarele efecte pozitive:

> Creșterea eficienței energetice a clădirii prin reducerea semnificativă a consumurilor de energie;
> Reducerea costurilor de exploatare a imobilului
> Îmbunătățirea aspectului clădirii;
> Îmbunătățirea serviciilor publice prin asigurarea resursei de bază, constând în spații adecvate desfășurării activităților administrației publice locale; > Creșterea calității serviciului public.

Licitația are o valoare aproximativă de 955.756,16 de lei. Data limită de depunere a ofertelor este de 08.07.2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție în infrastructura rutieră la Crăciunelu de Jos: Mai multe străzi din comună vor fi modernizate. Licitația, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Investiție în infrastructura rutieră la Crăciunelu de Jos: Mai multe străzi din comună vor fi modernizate. Licitația, lansată pe SEAP Administrația comunei Crăciunelu de Jos a lansat pe Sistemul Eletronic de Achiziții Publice, licitația care prevede execuția de lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere din comună. Citește și: Podul peste râul Mureș între Blandiana și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea