Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

VIDEO | Lae Dreghici, premiat la Super Rally 2024, chiar de ziua sa de naștere: ”Mulțumim pentru tot ce însemni în această comunitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Lae Dreghici, premiat la Super Rally 2024, chiar de ziua sa de naștere: ”Mulțumim pentru tot ce însemni în această comunitate”

Un moment cu totul special a avut loc sâmbătă, 15 iunie, în cadrul festivității de premiere a Campionatului Național de Super Rally 2024, desfășurat la Alba Iulia. Lae Dreghici, cunoscutul cascador albaiulian, a fost premiat chiar de ziua sa de naștere. 

Lae Dreghici împlinește astăzi 72 de ani, iar organizatorii Super Rally 2024, desfășurat la Alba Iulia, l-au suprins pe îndrăgitul cascador și l-au premiat în cadrul festivității de la sfârșitul evenimentului.

Citește și: Lae Dreghici, celebrul cascador albaiulian, împlinește astăzi 72 de ani: O viață trăită la maxim, cu spectacol şi adrenalină

YouTube video

Impresionat peste măsură, Lae s-a fotografiat cu fanii și cu cei prezenți: ”Pentru cele mai spectaculoase cascadorii, i-am pregătit o surpriză lui Lae. La mulți ani Lae! Mulțumim pentru tot ceea ce însemni în această comunitate a automobiliștilor!”, au transmis organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Alba Iulia City Race: 1000 de participanți uniți sub sloganul „Aleargă în Cealaltă Capitală”: „Ce merge și funcționează nu trebuie schimbat”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | Alba Iulia City Race: 1000 de participanți uniți sub sloganul „Aleargă în Cealaltă Capitală”: „Ce merge și funcționează nu trebuie schimbat” 1000 de persoane, copii, adolescenţi, adulţi sau veterani, veniți din toate colțurile țării și nu în ultimul rând localnici, s-au unit cu prilejul Alba Iulia City Race, ediția a IX – a, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea