FOTO | Caporalul Marcel-Ionel Vișa, de la Batalionul 136 Geniu „Apulum”, trofeul ,,Omul Anului 2023 în Forțele Terestre Române” la secțiunea ,,Presă, film și literatură”
Caporalul Marcel-Ionel Vișa, de la Batalionul 136 Geniu „Apulum”, trofeul ,,Omul Anului 2023 în Forțele Terestre Române” la secțiunea ,,Presă, film și literatură”
Caporalul Marcel-Ionel Vișa, de la Batalionul 136 Geniu „Apulum” a primit trofeul ,,Omul Anului 2023 în Forțele Terestre Române” la secțiunea ,,Presă, film și literatură”.
În data de 13 iunie, la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, a avut loc, în prezența șefului Statului Major al Forțelor Terestre, generalul-locotenent Ciprian Marin, Gala de premiere a câștigătorilor concursului „Omul Anului 2023 în Forțele Terestre Române”.
Cei mai buni militari și salariați civili din structurile Forțelor Terestre Române, care au contribuit, în anul precedent, la realizarea unei imagini pozitive a instituției, atât la nivel național, cât și internațional, precum și cei care, prin acțiunile lor, sporesc creșterea prestigiului acestei categorii de forțe, au fost premiați în cadrul ceremoniei organizate cu acest prilej.
La Secțiunea 9 – „Presă, film și literatură”, locul I a fost obținut de Caporalul Marcel-Ionel Vișa, de la Batalionul 136 Geniu „Apulum”.
”Am avut marea onoare și bucurie să primesc trofeul ,,Omul Anului 2023 în Forțele Terestre Române” la secțiunea ,,Presă, film și literatură”, în cadrul unei gale desfășurate la Colegiul Național Militar ,,Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.
O surpriză extrem de plăcută a fost faptul că șeful Statului Major al Forțelor Terestre Române, domnul general-locotenent Ciprian Marin, prezent la eveniment, a ținut să mă felicite atât în cadrul galei, cât și personal, spunând că îmi cunoaște pe de-a întregul activitatea literară și că și-ar dori să avem în sistem cât mai mulți militari angrenați în astfel de activități culturale.
M-a bucurat de asemenea faptul că la festivitate a asistat și comandantul unității militare din care fac parte, domnul colonel Păcurar Marius.
Cu astfel de oameni la comandă, Armata României e pe mâini bune.
După cum am mai spus, e o mare bucurie să văd că aprecierea pentru activitățile mele legate de literatură vine și din interiorul sistemului în care lucrez.
Le mulțumesc încă o dată celor care au propus să mi se acorde și celor care au decis că mi se cuvine această onoare!”, a transmis Caporalul Marcel-Ionel Vișa.
La eveniment, au participat, de asemenea, comandanții marilor unități din compunerea acestei categorii de forțe, reprezentanți ai Statului Major al Forțelor Terestre și cei ai autorităților publice locale din municipiul Câmpulung Moldovenesc și comuna Pojorâta, Exarhul cultural al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, Părintele Arhimandrit Dosoftei Dijmărescu, personalul Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, precum și un numeros public, format din elevii și studenții instituțiilor de învățământ din subordinea Statului Major al Forțelor Terestre.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Ştirea zilei
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi”
Cristian Păun, profesor ASE originar din Alba. Despre aur, moneda Bitcoin și NFT-uri: „Prost ești dacă te chinui să mai produci cartofi” Cristian Păun, profesor universitar în cadrul Academiei de Studii Economice București, originar din județul Alba, revine în atenția publicului cu un nou avertisment, de această dată cu privire la reforma sistemului monetar actual […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 3 ore
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii