Rămâi conectat

Curier Județean

7 iunie: „Minunea” de R.J. Palacio și „Cine este oare Carmen Sandiego” de Rebecca Tinker, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: Dezbaterea cărților în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga”

Bogdan Ilea

Publicat

în

7 iunie: „Minunea” de R.J. Palacio și „Cine este oare Carmen Sandiego” de Rebecca Tinker, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: Dezbaterea cărților în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga”

Pe data de 7 iunie, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, la ora 16:00 în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga”, va avea loc dezbaterea și impresiile cărților „Minunea” de R.J.Palacio și „Cine este oare Carmen Sandiego” de Rebecca Tinker.

Întâlnirea din luna iunie a Clubului de lectură „Lucian Blaga” va avea loc în data de 7 iunie 2024, de la ora 16:00, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Cărțile propuse spre lectură sunt „Minunea”, un volum semnat de scriitorul R.J. Palacio și „Cine este oare Carmen Sandiego” a autoarei Rebecca Tinker. Ambele cărți pot fi împrumutate de la Secția de împrumut carte pentru copii, a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba. Impresiile despre lectură, dezbaterile pe marginea conținutului și lecturarea unor pasaje din cele două volume vor fi coordonate de către bibliotecarele Luiza Pop și Ana-Maria Pienar.

Citește și: MÂINE: Un pic de mitologie la SF, Fantasy& Horror Club Alba de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Clubul de lectură „Lucian Blaga” a luat ființă la sugestia cititorilor care și-au dorit un spațiu adecvat pentru întâlniri periodice, spațiu în care să poată discuta despre cărți și scriitori, cu oameni care vin din profesii diferite, dar au aceleași pasiuni. Proiectul încurajează lectura, participanții alegând lună de lună cartea propusă spre dezbatere.

Activitatea face parte din proiectul 3.18 Clubul de lectură, proiect care are ca obiectiv stimularea creativității și a dialogului, promovarea colecțiilor bibliotecii și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare ale unui text.

Activitățile Clubului de lectură „Lucian Blaga” sunt organizate de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aproape 100 de șoferi testați pentru alcool și droguri în Alba, în ultimele 48 de ore: Amenzi de peste 35.000 de lei În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea