Rămâi conectat

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin

Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele două turnee, ocupând locul 4 în ierarhie, ultimul care asigură calificarea în Final Four. În „Mica Romă”, România a mai învins Azerbaidjan în minimum de seturi. Rodica Buterez, cu 15 puncte, Elizabet Lenke Inneh, 14 puncte, şi Ana Cristina Miron, 13 puncte, s-au remarcat din echipa tricoloră pregătită de ibericul Guillermo Naranjo Hernandez. Au mai evoluat Diana Ariton 7, Daiana Roman 5, Iarina Axinte două, Diana Vereș (libero), Adriana Matei și Sorina Miclăuș. A fost o atmosferă extraordinară create de fanii blăjeni, aceștia bucurându-se de o prestație de zile mari a României, rezultând unul dintre cele mai importante succese din ultimii ani, într-o confruntare în care eram creditați cu șansa a doua.

De partea cealaltă, de la scandinave cele care au ieșit în evidență au fost celebra Isabelle Haak (MVP-ul Ligii Campionilor), 16 puncte, Alexandra Lazic, 11 puncte, şi Anna Haak, 10 puncte. Ultimele dispute din faza preliminară a acestei competiții, ce vor avea loc la Gijon, în Spania, se vor desfășura după următorul program: pe 1 iunie cu Croaţia şi pe 2 iunie cu Spania. Primele patru clasate se vor califica la turneul Final Four, care va avea loc pe 15-16 iunie, la Ostrava (Cehia).

Foto: Federația Română de Volei


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea