Rămâi conectat

Politică Administrație

Publicitate electorală | Adrian Bara, medic: Construcția unui nou spital și îmbunătățirea calității serviciilor medicale sunt priorități ale echipei PSD Alba la Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Adrian Bara, medic: Construcția unui nou spital și îmbunătățirea calității serviciilor medicale sunt priorități ale echipei PSD Alba la Consiliul Județean

Sunt Bara Nicolae Adrian, am 43 de ani, sunt căsătorit și am doi copii. M-am născut în Munții Apuseni, în comuna Roșia Montană și știu cât de important este accesul la servicii medicale pentru oamenii din zone greu accesibile.

Am absolvit Colegiul National ”Avram Iancu” Câmpeni, iar apoi Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara, Facultatea de Medicina Dentara. Am urmat mai multe cursuri de formare profesională în străinătate, competențe și master în estetică dentară. Sunt medic stomatolog, specialist în chirurgie dento-alveolară, protetică dentară și doctor în științe medicale. De asemenea, sunt cadru didactic la UMF ”Victor Babeș” din 2007. Profesez la propria clinică stomatologică din Alba Iulia, împreună cu soția.

Citește și: Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Fac parte din echipa lui Corneliu Mureșan și consider că la conducerea Consiliului Județean Alba este timpul pentru schimbul de generații. Avem nevoie de o administrație județeană care să facă mai mult pentru Alba, mai bine pentru oameni, inclusiv pe zona de sănătate. O strategie județeană de sănătate, pentru următorii 10 ani, trebuie să cuprindă inclusiv construcția unui spital nou, amplasat strategic la ieșire din Alba Iulia, aproape de autostradă. Este esențial ca acest proiect să devină realitate, având în vedere necesitățile actuale. Există fonduri europene disponibile pentru astfel de investiții majore și este necesar să le valorificăm în beneficiul cetățenilor.

Spitalele orășenești nu au posibilitatea să preia toate cazurile medicale. Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a fost construit în anul 1973. Extinderea într-un spațiu relativ îngust, pe o structură clădită acum mai bine de jumătate de secol, nu mai reprezintă o soluție viabilă. Avem nevoie de specialități medicale noi, precum chirurgie pediatrică sau ortopedie pediatrică. Este necesară o nouă secție de boli infecțioase, la Alba Iulia.

Cred, alături de colegii din PSD Alba, în reușita unui proiect mare. Pentru a putea dezvolta serviciile medicale avem nevoie de susținerea dumneavoastră la alegerile locale din 9 iunie. Vă îndemn, astfel, să votați echipa PSD la Consiliul Județean Alba și pe Corneliu Mureșan pentru funcția de președinte.

Nicolae Adrian Bara,
Candidat pentru funcția de consilier județean pe lista PSD

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizatia Județeană Alba / Executat de UNIREA PRES SRL – portal online: https:\\ziarulunirea.ro / CUI mandatar financiar coordonator: 21240002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea