Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

ACS Mediaș – CSU Alba Iulia 3-1 (2-0), în ultima rundă din play off | Studenți au terminat pe locul patru

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CSU Alba Iulia a pierdut duelul pentru treapta a treia a podiumului 1-3 (0-2) cu ACS Mediaș, în ultima rundă a play-off-ului. Universitarii aveau nevoie de o remiză pentru a încheia al doilea sezon din eșalonul terț pe podium, dar au făcut schimb de locuri cu oponenții.

Golurile gazdelor au fost marcate de Avram (16, penalty) și Pajco (31), în mitanul inaugural. În actul secund, debutantul Orlandea (ACS Mediaș) a șutat în transversală (63), iar Kilyen a fost eliminat în minutul 77 pentru cumul de avertismente (al doilea „roșu” în ultimele 4 etape, abia revenit după suspendare!). Ecartul a fost redus de Trifu (86), vizitatorii punctând în inferioritate numerică, dar Noian (87) a parafat rezultatul final (a mai fost o bară Magyari, 90)

În progres cu o poziție, comparativ cu stagiunea trecută când a câștigat play-out-ul din postură de debutantă, CSU Alba Iulia a pus punct astfel unei stagiuni în care s-a visat la locurile de baraj.

Ne-am fi dorit să plecăm neînvinși de la Mediaș pentru a ne consolida locul trei. Din păcate detaliile și neșansa ivită la oportunitățile avute au făcut diferența. Felicitări băieților pentru întregul sezon și să ne revedem sănătoși în stagiunea următoare„, a precizat Nicolae Ghișa.

ACS Mediaș: Blaga – Maxim, Cr. Avram/ cpt, A. Vlad, S. Șerban, Hanzu, P. Stan, Noian, Pajco, C. Tineiu, Magyari; rezerve Ciupercean, Cr. Vodă, Frîncu, Rotar, Al. Luca, Berkeczi, Orlandea, An. Bârsan, Gurei. Antrenor Mihai Ianc.

Duel în ultima rundă pentru o clasare pe podium. Formația universitară are nevoie de o remiză împotriva unui oponent care a pierdut ultimele 5 confruntări, între care și un 1-4 la Sebeș acum două săptămâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj – Rapid București 3-1, în Divizia A1 la volei feminin | Vicecampioana, victorie la primul meci în „Alba Blaj” Arena Volei Alba Blaj a învins Rapid București, scor 3-1 (25-17, 23-25, 25-18, 25-18), la prima reprezentație stagională în „Alba Blaj” Arena. Confruntarea contând pentru etapa a treia a Diviziei A1 a strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea