Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO Lae Dreghici, moment UNIC la ”Românii au talent”: GOLDEN BUZZ pentru cascada impresionantă tată-fiu

Cunoscutul cascador albaiulian Lae Dreghici a impresionat până la lacrimi juriul de la Românii au talent, iar cascada realizată împreună cu fiul său a primit golden buzz de la Dragoș și merge direct în semifinală.

Lae are 72 de ani și s-a născut în satul Oarda de Sus, într-o familie de oameni simpli, cu o casă acoperită de paie.

Povestea lui în lumea cascadoriei a început la vârsta de 9 ani, când a sărit de pe şura casei părinteşti. A vrut să sară de pe turla bisericii, unde mai urca din când în când să le dea mâncare porumbeilor, dar s-a răzgândit.

La 18 ani, a decis să facă armata voluntar şi a ajuns la Constanţa, însă nu a rezistat mult în regimul de cazarmă. A plecat la Bucureşti pentru a-şi urma visul pe care îl avea de mic, şi anume acela de a fi cascador. Şi-a luat o motocicletă, pe care o conducea fără permis. A dezvoltat o pasiune pentru raliuri și între timp și-a luat și permisul de conducere.

La Bucureşti l-a întâlnit pe Szobi Cseh, cel mai mare cascador român al tuturor timpurilor, care l-a introdus în lumea filmului.

De-a lungul carierei, Lae a jucat în multe filme românești și străine și i-a dublat pe marii actori ai României.

După ce s-a prezentat pe scena de la Românii au talent, Lae i-a invitat pe jurați afară pentru a fi martori la cascadoria pe care a pregătit-o împreună cu fiul său.

„Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu. O să vedeți un tată și un fiu într-o cascadă dublă. Două mașini, una se răstoarnă și cealaltă zboară peste ea”, le-a spus Lae juraților.

Zis și făcut! Ce a urmat va rămâne cu siguranță în istoria Românii au talent! (Vezi momentul pregătit de Lae și fiul său în VIDEO-ul de mai sus).

„Cam ăsta a fost talentul nostru!”, a spus Lae după ce a ieșit din mașina avariată.

Andi Moisescu: „Am rămas fără vorbe!”;

Andra: „M-au trecut toți fiorii, n-am simțit niciodată parcă frica asta. Nu sunteți sănătoși la cap, dar ne-ați adus cred că cel mai fenomen moment… nu știu să exprim ce am putut să simt!”.

Mihai Bobonete: „Eu sunt fără cuvinte, nu credeam că o să apuc să trăiesc așa ceva la Românii au talent. Cred că este un har pe care îl aveți, și dvs. și fiul. Jos pălăria în fața voastră!”;

„Este numărul la care am simțit cel mai intens și eu nu cred că la emisiunea asta o să mai simt atât de intens. Voi faceți film, o să vă rog să vă închipuiți că aici în față e masa noastră, că sunt mai multe butoane în față…”, a spus Dragoș Bucur, care l-a recompensat pe cascador cu un Golden Buzz.

Mihai Bobonete: „Toți am fi vrut să dăm Golden Buzz!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Protest spontan la Arhivele Naționale – Serviciul Județean Alba. Angajații au întrerupt activitatea timp de o oră. Care sunt nemulțumirile lor Vineri, 17 mai 2024,  între orele 09:30 – 10:30, angajații din ARHIVELE NAȚIONALE – SERVICIUL JUDEȚEAN ALBA au decis să protesteze prin întreruperea activității și anularea programului de lucru cu publicul. Angajații din Arhivele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea