Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – Akademiya Ontustik 0-2 (0-0) | „Alb-negrii”, eșec în ultimul test din Antalya

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a suferit o înfrângere în ultima partidă de verificare din stagiul din Antalya, scor 0-2 (0-0), cu Akademiya Ontustik (Kazahstan, a retrogradat în campionatul anterior din eșalonul secund).

Acesta a fost singurul joc din stagiul extern în care gruparea albaiuliană nu a înscris

A fost al 4-lea test susținut în Turcia de divizionara terță, înregistrându-se primul eșec. „Alb-negrii” au dominat prima repriză, când și-au trecut în cont situații ratate de Al. Giurgiu (17), Mâlnă (19) și M. Codrea (25).

La reluare, între buturile albaiuliene a intrat R. Pauletti, și el la primele minute din jocurile de verificare, la fel ca titularul Korbl, tânărul portar fiind învins în minutul 56. Peste două minute, M. Codrea a irosit o mare ocazie de a egala, iar în minutul 83, portarul advers a respins o lovitură liberă executată de Istrate. Și, în loc de 1-1, s-a făcut 0-2, după modelul uniriștii cu situațiile de gol, oponenții cu reușitele. Akademiya Ontustik a majorat avantajul în minutul 85, iar Roșu (89) a mai avut o bună oportunitate. În precedentele amicale din Turcia s-au înregistrat două remize (2-2, cu Gremio Mauaense, Brazilia; 1-1 cu Dila Gori, Georgia) și o victorie (3-0, cu Kovo Belusa, Slovacia).

CSM Unirea Alba Iulia: Korbl – Sebaș, Vomir, I. Grozav, E. Codrea – Mâlnă, C. Cristea – Fetița, Giurgiu, Raicea – M. Codrea; au mai intrat, după pauză R. Pauletti, D. Nistor, M. Boldea, Istrate, Roșu, Ciaun, R. Nistor. Au lipsit, accidentați, V. Stanciu, Indrei, Frăsineanu; nu au intrat Ardei și Lalici, plus portarii Bucur și Stoian.

Grupare albaiuliană va reveni mâine în țară.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea