Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Raiul alb din Apuseni: Imagini SPECTACULOASE de pe Vârful Petreasa acoperit de zăpadă

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Raiul alb din Apuseni: Imagini SPECTACULOASE de pe Vârful Petreasa acoperit de zăpadă

În ultimele zile, în Munții Apuseni a nins mult, iar zăpada care s-a depus la altitudini înalte au creat peisaje parcă suprinse din basme.

Pe Vârful Petreasa, cu o înălţime de 1559 de metri, câteva construcţii au fost aproape ”îmbrăcate” în zăpadă.

Doi fotografi din județul Hunedoara, Cristi Rus și Marius Turc, au pornit într-o drumeție spre vârful Petreasa, unde au surprinse câteva fotografii cu peisaje de basm.

Deși joi, 18 ianuarie, vârful avea un strat de zăpadă de vis, în cursul zilei de vineri ploile au început să topească zăpadă și să distrugă peisajul creat în ultimele zile pline de ninsori.

Reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo prin care au anunțat faptul că pe crestele Munților Apuseni vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, în perioada 17-19 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gest de umanitate la Alba Iulia: Recipiente cu apă pentru animalele străzii, amplasate de o femeie în fața magazinului unde lucrează. ”Și ele sunt suflete și au nevoie de apă” Și animalele suferă cumplit în perioada de caniculă și nu sunt afectate de temperatuirle sufocante de afară, nu doar oamenii. Pe Bulevardul Transilvaniei din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea