Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Născut de ZIUA NAȚIONALĂ: Un băiețel de nota ZECE CURAT s-a născut la SJU Alba Iulia ASTĂZI, de 1 Decembrie 2023

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Născut de ZIUA NAȚIONALĂ: Un băiețel de nota ZECE CURAT s-a născut la SJU Alba Iulia ASTĂZI, de 1 Decembrie 2023

Astăzi, 1 decembrie 2023, zi de mare sărbătoare pentru românii de pretutindeni, a devenit de asemenea și ziua în care o familie din Alba Iulia a devenit mai fericită și mai numeroasă, prin aducerea pe lume a unui copilaș sănătos.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Astfel, potrivit informațiilor puse la dispoziție de Spitalul Județean Alba Iulia pentru ziarulunirea.ro, este vorba despre un băiețel care s-a născut în cursul dimineții de astăzi, la ora 06:50.

Reprezentanții instituției medicale au mai transmis, pentru ziarulunirea.ro, că baiețelul a fost născut pe cale naturală, iar nota primită de acesta a fost 10 curat!

Citește și: VIDEO| Mugur Mihăiescu, de 1 Decembrie, în orașul Marii Uniri: ”Unde ai putea merge altundeva, decât la Alba Iulia?”

De asemenea, copilașul a cântărit 3,7 kilograme la naștere.

Ziua Națională a României a devenit astfel cea mai fericită zi din viața familiei acestuia, copilașul venind pe lume într-un moment de mare fast și de sărbătoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea