Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Constanța 3-0 | Victorie de serviciu pentru campioană, Daria Ocenic, debut în Divizia A, la 14 ani și 4 luni

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj, campioana României, a câștigat fără emoții, partida cu CSM Constanța, scor 3-0 (25-21, 25-16, 25-13), contând pentru etapa a 8-a a Diviziei A1 la volei feminin.

În această confruntare a debutat pe prima scenă a voleiului autohton Daria Ocenic, voleibalista de 14 ani și 4 luni. Talentata jucătoare mai fusese folosită în octombrie, într-o partidă internațională, la Brno, în preliminariile Ligii Campionilor

O victorie de serviciu pentru gruparea din Alba, un antrenament cu public în primul din cele 3 meciuri consecutive în „Alba Blaj” Arena.

Urmează miercuri, la ora 19.00, meci în grupele Ligii Campionilor cu Prometey Dnipro, iar sâmbătă viitoare, disputa cu Știința Bacău (ora 18.00)

Într-o confruntare care a avut 650 de spectatori și a durat 67 de minute, cele mai multe puncte le-au strâns Isidora Kockarević – 13, Katarina Jović (ambele Volei Alba Blaj) și Teodora Iancu (CSM Constanța) – 11.

Volei Alba Blaj: Katarina Jović – 11 puncte, Jovana Kocić – 7, Raisa Ioan – 9, Iarina Axinte – 6, Isidora Kockarević – 13, Anneclaire Ter Brugge – 10, Britt Rampelberg (l), Andra Cojocaru (l); au mai intrat Paula Partnoi, Daria Ocenic (Bogumila Biarda, Nneka Onyejekwe, Drussyla Costa, Lea Deak).

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Aiudeanca Andreea Fleșer, campioană națională universitară la baschet feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

Aiudeanca Andreea Fleșer a devenit campioană națională universitară la baschet feminin și va evolua la Campionatul European Universitar în Ungaria Andreea Fleșer, baschetbalista originară din Aiud, a devenit campioană națională universitară cu echipa Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București – Universitatea Pitești. Turneul final s-a disputat la Oradea, cu participarea a 5 echipe, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea