Rămâi conectat

Sport

LPS Sebeș, victorie netă, 7-0 la Under 17 și eșec la Under 19, în dubla cu ACS Tg. Mureș

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș, victorie netă la Under 17, 7-0, și eșec la Under 19, în dubla din play-off cu ACS Tg. Mureș, la ultima reprezentație internă a acestui an.

Runda viitoare este duelul cu CSM Unirea Alba Iulia, dublă care trage cortina peste acest an fotbalistic la nivel juvenil în campionatele organizate de FRF (mai sunt meciuri, în Cupa României, în 2 decembrie)

În a treia rundă a play-off-ului Seriei 9 la Under 19, pe terenul sintetic de la “Pielarul”, LPS Sebeș a pierdut cu ACS Tg. Mureș, scor 0-2 (0-2). Antrenorul Cosmin Groza a mizat pe D. Groza – Alb, Ghibu, Oancea, Roșu, Țălnar, Crețu, T. Fleacă, Șerb, Buhazi, Nistor; au mai jucat: Morariu, Boca, Fălămaș, Băcăințan. LPS Sebeș are 3 înfrângeri consecutive în această fază, golaveraj 1-8 în play-off, și este pe locul 6, cu 16 puncte. Seria e condusă de CSM Unirea Alba Iulia, cu 36 de puncte, iar etapa viitoare, duminică, 26 noiembrie, este duelul conjudețenelor, CSM Unirea Alba Iulia – LPS Sebeș.

La Under 17, în disputa LPS Sebeș – ACS Tg. Mureș 7-0 (5-0), au marcatTodea (3, 15, 36), Zoicaș (30, 73), Ghitan (42), Rădac (56).

LPS Sebeș: Similie – Davel, Ursu, Vintilă, Moise, Ghitan, Cosma, Rădac, Zoicaș, Todea, Cristea; au mai jucat:  Crețu, Hațegan, Ganga, Fulea, Pauletti.

Elevii lui Doru Oancea sunt pe locul secund, cu 29 de puncte (11-2 golaveraj), după a doua victorie repurtată în play-off-ul Seriei 9


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Campionatul Munților Apuseni 2024, Sohodol (seniori) și Bistra (copii) au cucerit trofeul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Campionatul Munților Apuseni ediția 2024 și-a desemnat câștigătoarele în urma finalelor găzduite de Sălciua: Sohodol, la seniori (a cucerit trofeul după o pauză de 8 ani) și Bistra, la copii. La seniori, Sohodol a ajuns la 4 trofee adjudecate (precedentul în 2016), egalând în top pe Poiana Vadului (învingătoare în 4 din ultimele 5 ediții […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea