Rămâi conectat

Politică Administrație

Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: Marcel Boloș trebuie demis pentru că duce România spre faliment. USR și Forța Dreptei au depus o moțiune împotriva Ministrului Finanțelor

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: Marcel Boloș trebuie demis pentru că duce România spre faliment. USR și Forța Dreptei au depus o moțiune împotriva Ministrului Finanțelor

Guvernul PNL – PSD duce România spre faliment, iar unul dintre vinovații pentru dezastrul bugetar este ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. Acesta nu trebuie să mai rămână nici măcar o zi în fruntea Ministerului Finanțelor Publice, astfel încât USR și Forța Dreptei au depus în Parlamentul României o moțiune simplă prin care sperăm să îi oprim mandatul catastrofal și să îl trimitem acasă pe Marcel Boloș.

Împreună cu premierul PSD Marcel Ciolacu, Marcel Boloș a decis să nu facă o reformă economică reală, prin tăierea cheltuielilor publice cu pensiile speciale, a schemelor de afaceri pe banii statului și a contractelor și privilegiilor de care se bucură activul de partid. În schimb, Boloș a ales să taie veniturile românilor și să distrugă mediul de afaceri prin creșteri de taxe.
Printre măsurile „geniale” ale acestui ministru incompetent amintim: triplarea taxării microîntreprinderilor, dublarea sau chiar triplarea taxării activității liber-profesioniștilor și a persoanelor fizice. De asemenea, a crescut cu 50% taxele pe muncă ale angajaților din agricultură și construcții și a introdus un impozit pentru firmele care au vânzări mai mari de 50 de milioane de euro, decizii care vor avea consecințe devastatoare pentru economia României.

Marcel Boloș a inventat și un sistem de taxare, unic în lume, prin care dorește impozitarea cifrei de afaceri a companiilor mari. De fapt, măsura va afecta direct fiecare român deoarece companiile vor apela la tertipuri și optimizări de costuri pentru a ocoli aceste taxe și vor introduce de fapt sumele în prețurile pe care le va plăti în final consumatorul român. Fiecare dintre noi va ajunge în final să plătească incompetența ministrului Boloș deoarece creșterile de taxe se vor regăsi de fapt în prețuri mai mari și în inflație. Astfel, chiar dacă încasările statului nu au scăzut, iar evaziunea nu a crescut, ministrul Boloș a scăpat deficitul de sub control și a decis să bage și mai adânc mâna în buzunarul celor care muncesc și plătesc taxe și impozite în România.

De fapt, cu mâna lui Marcel Boloș, PNL și PSD subjugă mediul privat din România și împinge spre faliment micile afaceri, adică pe cei care muncesc cinstit și, prin taxele și impozitele plătite, își aduc o contribuție importantă la economia României.
USR consideră că Marcel Boloș trebuie demis deoarece prin activitatea sa a ajuns să prejudicieze grav economia țării și să afecteze practic veniturile fiecărui român. Marcel Boloș este un pericol pentru antreprenorii români, pentru economia României și pentru România însăși. De aceea, trebuie să plece din fruntea Ministerului Finanțelor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei Prin decizia Biroului Politic Județean al PNL Alba, filiala locală PNL Alba Iulia are, începând de zilele trecute, o nouă conducere politică, Gabriel Pleșa, primarul ales al Municipiului Alba Iulia, fiind desemnat președinte al organizației. Totodată, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea