Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO | Larisa Niculae, din cadrul Clinicii Balneomed Estetic, din Alba Iulia, intră în „lupta” cu centimetri în plus: Cum se poate ajunge la forma corpului mult visată

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO | Larisa Niculae, din cadrul Clinicii Balneomed Estetic, din Alba Iulia, intră în „lupta” cu centimetri în plus: Cum se poate ajunge la forma corpului mult visată

Pentru persoanele aflate în căutarea transformării, Larisa Niculae, expertă în remodelare corporală și rejuvenare facială, deschide porțile Clinicii Balneomed Estetic, din Municipiul Alba Iulia, pentru a dezvălui secretele frumuseții durabile.

BTL Exilis Ultra este un aparat de ultimă generație care aduce remodelarea corporală și rejuvenarea facială la un nivel superior. Cu două tehnologii complementare, radiofrecvență și ultrasunete, acest aparat oferă rezultate uimitoare.

Cum funcționează? Tehnologiile BTL Exilis Ultra penetrează țesutul, ajungând la o adâncime de aproximativ 2,5 centimetri, topind grăsimea nedorită și restabilind tinerețea tenului. În timpul ședinței Exilis, nu veți simți nicio durere, senzația este mai degrabă ca un masaj cu pietre calde, care vă relaxează întregul corp.

YouTube video

Sunt recomandate între 4 și 6 ședințe de Exilis Ultra, desfășurate săptămânal. Primele rezultate remarcabile vor apărea deja după prima lună de tratament. Însă, deși rezultatele se vor vedea după prima ședință, este nevoie de cel puțin o lună de tratament pentru rezultate WOW, pentru ca organismul să aibă destul timp pentru a produce din nou colagen pentru față și pentru a elimina grăsimea topită.

BTL Exilis Ultra este soluția ideală pentru toate persoanele care doresc să scape de centimetri în plus, de grăsimea nedorită din orice zonă a corpului și să obțină un ten tânăr și strălucitor, indiferent de vârstă.

X-Wave este al doilea aparat de remodelare corporală oferit la Clinica Balenomed Estetic. Această terapie cu unde de șoc acustice tratează celulita pe termen lung și redă fermitatea pielii.

Aparatul are și o istorie în medicină, fiind folosit în urmă cu 30 de ani pentru dezintegrarea pietrelor de la rinichi, acum ajută la transformarea aspectului corpului.

Pentru a trata celulita, Larisa Niculae recomandă începerea cu X-Wave, apoi continuarea cu Exilis Ultra pentru rezultate optime. Exilis Ultra poate fi folosit pe față, gât, decolteu, brațe, genunchi și întreg corpul, oferind o scădere semnificativă în centimetri. În același timp, X-Wave este „maestrul” în lupta împotriva celulitei.

„Pe lângă procedurile pe care le efectuăm este foarte importantă hidratare, pentru a vedea rezultatele mult dorite mult mai rapid”, a explicat Laris Niculae, din cadrul Clinicii Balneomed.

După ședințele de remodelare corporală, clienții se vor putea bucura de o ședință de drenaj limfatic care va ajuta la eliminarea retenției de apă și toxinelor din organism. Drenajul limfatic este realizat cu un aparat de încredere de la BTL România.

La Clinica Balenomed Estetic, toate aparatele folosite au certificare medicală, pentru a vă asigura că sunteți în mâini sigure și profesioniste.

„Dacă doriți să scăpați de centimetri în plus și să redați fermitatea pielii dumneavoastră vă așteptăm la Clinica Balneomed Estitic pentru a putea primi mult mai multe detalii despre aceste proceduri de remodelare corporală și rejuvenare facială”, a mai adăugat Larisa Niculae.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ

Bera Larisa

Publicat

în

Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba a fost GĂSITĂ Cătelușa Golden Retriver, Yukanna, a fost găsită vineri seara. Aceasta a fost dată dispărută joi, în zona Galda de Sus. Citește și: FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea