Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: PNL abandonează mediul privat pentru pensiile speciale, salariile de lux și privilegiile guvernării cu PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | Beniamin Todosiu, deputat USR Alba: PNL abandonează mediul privat pentru pensiile speciale, salariile de lux și privilegiile guvernării cu PSD

Am asistat cu indignare la răspunderea Guvernului PNL-PSD în Parlament pe proiectul de lege care crește drastic taxele pentru tot ce înseamnă mediul privat. Din păcate, PNL este pasiv și captiv într-o guvernare care a abandonat orice urmă de reformă.

Români, pregătiți-vă să fiți din nou furați! PNL și PSD au adus bugetul țării „pe drojdie” și vor să acopere găurile pe spinarea voastră. Nu se taie pensiile speciale nesimțite, nu se desființează sinecurile, nu se taie cu adevărat cheltuielile instituțiilor publice și nu se reduce numărul de bugetari de lux.

În schimb, Guvernul PNL -PSD crește taxele și bagă adânc mâna în buzunarul vostru, cei care munciți din greu pentru a ține în spate tot sistemul bugetar.

Microîntreprinderile, în care lucrează peste 1,4 milioane de români, vor plăti de 3 ori mai mult la stat. Cei peste 1,1 milioane de angajați din IT, construcții, agricultură și industria alimentară vor rămâne, la sfârșit de lună, cu mai puțini bani în buzunar.

Cu toții însă vom plăti mai mult pentru mâncare și pentru servicii deoarece vor crește taxele, accizele și TVA-ul. Măsurile propuse de Guvernul PNL -PSD sunt un adevărat atentat la economia României și vor distruge mediul privat. În timp ce sărăcește românii și micii întreprinzători, coaliția sărăciei PNL – PSD continuă să protejeze specialii cu pensiile lor nesimțite, bugetarii de lux și baronii locali.

În instituțiile publice continuă dezmățul: se fac angajări pe grabă și se risipesc ultimii bani din „drojdia” rămasă pe fundul bugetului de stat.

Spre exemplu, Autoritatea Aeronautică Civilă a cumpărat deja cel mai nou iPhone, la doar o săptămână de la lansare. Un telefon costă 6.000 de lei, adică venitul lunar a cinci pensionari români.

USR va depune sesizare la CCR, singura soluție care poate opri aceste măriri aberante de taxe. Rămâne să vedem cât patriotism și dreptate se mai găsește la CCR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei 

Bera Larisa

Publicat

în

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei Administrația comunei Lunca Mureșului, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea infrastructurii digitale a școlii gimnaziale „Simion Lazăr”.  Citește și: Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea