Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO | Trupele antitero ale Jandarmeriei Alba, locul I la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | Trupele antitero ale Jandarmeriei Alba, locul I la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă

În cursul acestei săptămâni, a avut loc Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă, unde trupele antitero din cadrul Jandarmeriei Alba s-au clasat pe locul I.

„Săptămâna aceasta, am asistat la un adevărat spectacol de determinare și profesionalism la Olimpiada echipelor de intervenție antiteroristă, desfășurată la Centrul de Pregătire Ochiuri, unde cei mai buni militari ai Jandarmeriei Române au concurat pentru titlul suprem.

Astăzi, cele mai bune echipe din competiție au fost premiate de către domnul general de brigadă Liviu Uzlău, prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, care a oferit câștigătorilor cupe și medalii.

Stăpânirea de sine și buna pregătire au fost la ordinea zilei într-o serie de provocări complexe prin pădure, testând rezistența la trasee de anduranță.

Sesiunile de tragere cu pistolul au cerut precizie și concentrare din partea concurenților, care au demonstrat priceperea lor în manevrarea armamentului.

Dar cel mai important a fost spiritul de echipă. Cele 15 echipe participante au trecut prin numeroase circuite psiho-fizice, care le-au pus la încercare profesionalismul și colaborarea.

Probele au fost concepute pentru a testa capacitatea de lucru în echipă.

O greșeală a unui singur membru putea depuncta întreaga echipă.

Așadar, solidaritatea și încrederea reciprocă au fost cheia succesului.

Deși au concurat, au realizat că toți, împreună sunt o singură echipă și, dincolo de competiție, sunt (sau au devenit) prieteni, legați de aceeași pasiune.

Felicitări tuturor participanților pentru efortul lor extraordinar! Felicitări pentru echipele din cadrul Jandarmeriei Alba, Jandarmeriei Dâmbovița și Jandarmeriei Sălaj, cele care s-au clasat pe podium!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe cartiere din Alba Iulia fără curent din cauza unor probleme în rețeaua Transelectrica

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe cartiere din Alba Iulia fără curent din cauza unor probleme în rețeaua Transelectrica Locuitorii din mai multe cartiere din Alba Iulia au rămas fără curent, duminică dimineața, din cauza unor probleme în rețeaua de transport a Transelectrica. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 15.07-21.07.2024 și suplimentar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea