Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba: „PSD, alături de cetățenii cu probleme financiare: Două milioane de gospodării vor primi sprijin pentru plata facturilor la energie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă | Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba: „PSD, alături de cetățenii cu probleme financiare: Două milioane de gospodării vor primi sprijin pentru plata facturilor la energie!”

Partidul de guvernământ, PSD, demonstrează încă o dată că este dedicat tuturor românilor și că își propune să elimine inechitățile dintre diferitele pături sociale. Astfel, prin Ordonanță de urgență se va aloca suma de 1,44 miliarde de lei pentru aproximativ 2 milioane de gospodării, în vederea sprijinirii acestora în plata facturilor la energie.

Cei care vor beneficia de acest ajutor sunt persoanele în vârstă de cel puțin 60 de ani și cu venituri lunare mai mici sau egale cu 2000 de lei, precum și persoanele cu pensie de invaliditate și venituri lunare sub limita de 2000 de lei. De asemenea, vor fi incluse în această categorie și persoanele (copii și adulți) încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri proprii lunare mai mici sau egale cu 2000 de lei. Familiile care primesc alocație pentru susținerea familiei conform legii nr. 277/2010, republicată, precum și familiile și persoanele singure care au dreptul la ajutor social în conformitate cu legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, vor primi de asemenea sprijinul financiar necesar.

Partidul Social Democrat se angajează să vină mereu în sprijinul cetățenilor care se confruntă cu o situație financiară precară. Această inițiativă reprezintă un pas important în lupta împotriva inegalității sociale și demonstrează preocuparea constantă a PSD pentru bunăstarea și protecția celor mai vulnerabili membri ai societății noastre.

Prin sprijinirea gospodăriilor defavorizate în plata facturilor la energie, se asigură că acestea nu vor fi nevoite să facă sacrificii majore în alte domenii ale vieții lor, cum ar fi hrana sau îngrijirea medicală. Astfel, se creează un mediu mai echitabil și mai sigur pentru toți românii. Prin alocarea acestor fonduri importante și prin sprijinirea categoriilor vulnerabile, PSD demonstrează că are în vedere interesele tuturor românilor și că își propune să construiască o societate mai solidară și mai echitabilă.

Radu Marcel Tuhuț, deputat PSD de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei 

Bera Larisa

Publicat

în

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei Administrația comunei Lunca Mureșului, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea infrastructurii digitale a școlii gimnaziale „Simion Lazăr”.  Citește și: Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea