Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Câine închis în mașină la peste 30 de grade, SALVAT de o femeie din Alba: Stăpâna era pe o terasă din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

O cățelusă din rasa Bichon a fost salvată marți, 22 august, de o femeie din Cugir, județul Alba, după ce a fost închisă în mașină de către proprietară, la peste 30 de grade.

Câinele a fost observat în parcarea unui restaurant din Apoldu de Jos, județul Sibiu. Pentru că temperatură afară depășea 30 de grade, iar câinele era închis în mașină, femeia a încercat să găsească în primă fază proprietarul animalului.

Aceasta a întrebat fiecare persoană din restaurant și de pe terasa acestuia cui aparține câțelul, fără nici un rezultat. C.L. a alertat și autoritățile prin 112, iar răspunsul primit a fost halucinant: ”Am sunat de 2 ori la 112 și mi-au dat poliția locală care spune că dacă respiră e ok”.

Femeia a făcut și o postare pe un grup de Facebook, în speranța că va primi ajutor: ”În parcare la restaurantul Apoldu de Jos. Cățelușa este închisă în mașină fără aer și nu găsim proprietarul. Am sunat la 112 dar nu ne dau nici o soluție”.

Într-un final, câinele a putut fi scos din mașina încinsă, în viață: ”De-a râsul plânsul. Doamna stătea la masă pe terasă cu un domn. Am întrebat pe toată lumea din restaurant și de afara. După ce i-am dat apă și deja era cu noi de 10 minute, s-a trezit doamna „este cățelul meu”…. Și nu vă imaginați ce forfotă a fost aici. Toți ospătarii afară, toată lumea disperată și ea își bea limonada. Nici nu a sesizat tot circul… Nu-mi vine să cred”.

Tot un câine din rasa Bichon a murit după ce a fost lăsat de proprietar, zeci de minute, în mașina parcată la soare, în aproprierea unui mall din Cluj-Napoca.

O femeie care trecea prin zonă a văzut câinele în portbagaj și a sunat la 112. Pompierii veniți de urgență au spart geamul autoturismului și i-au acordat primul ajutor patrupedului.

Câteva ore mai târziu, câinele a murit la cabinetul veterinar, din cauza supraîncălzirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Surpriză neplăcută pentru cetățenii de pe o stradă din Alba Iulia în zi de sărbătoare. Miros dezgustător și șobolani din cauza unui canal lăsat deschis de către muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Surpriză neplăcută pentru cetățenii de pe o stradă din Alba Iulia în zi de sărbătoare. Miros dezgustător și șobolani din cauza unui canal lăsat deschis de către muncitori Ziua sărbătorii Izvorului Tămădurii nu a fost cea mai fericită pentru cetățenii de pe strada Lalelelor din Alba Iulia. Aceștia trebuie să suporte mirosul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea