Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Câine închis în mașină la peste 30 de grade, SALVAT de o femeie din Alba: Stăpâna era pe o terasă din apropiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O cățelusă din rasa Bichon a fost salvată marți, 22 august, de o femeie din Cugir, județul Alba, după ce a fost închisă în mașină de către proprietară, la peste 30 de grade.

Câinele a fost observat în parcarea unui restaurant din Apoldu de Jos, județul Sibiu. Pentru că temperatură afară depășea 30 de grade, iar câinele era închis în mașină, femeia a încercat să găsească în primă fază proprietarul animalului.

Aceasta a întrebat fiecare persoană din restaurant și de pe terasa acestuia cui aparține câțelul, fără nici un rezultat. C.L. a alertat și autoritățile prin 112, iar răspunsul primit a fost halucinant: ”Am sunat de 2 ori la 112 și mi-au dat poliția locală care spune că dacă respiră e ok”.

Femeia a făcut și o postare pe un grup de Facebook, în speranța că va primi ajutor: ”În parcare la restaurantul Apoldu de Jos. Cățelușa este închisă în mașină fără aer și nu găsim proprietarul. Am sunat la 112 dar nu ne dau nici o soluție”.

Într-un final, câinele a putut fi scos din mașina încinsă, în viață: ”De-a râsul plânsul. Doamna stătea la masă pe terasă cu un domn. Am întrebat pe toată lumea din restaurant și de afara. După ce i-am dat apă și deja era cu noi de 10 minute, s-a trezit doamna „este cățelul meu”…. Și nu vă imaginați ce forfotă a fost aici. Toți ospătarii afară, toată lumea disperată și ea își bea limonada. Nici nu a sesizat tot circul… Nu-mi vine să cred”.

Tot un câine din rasa Bichon a murit după ce a fost lăsat de proprietar, zeci de minute, în mașina parcată la soare, în aproprierea unui mall din Cluj-Napoca.

O femeie care trecea prin zonă a văzut câinele în portbagaj și a sunat la 112. Pompierii veniți de urgență au spart geamul autoturismului și i-au acordat primul ajutor patrupedului.

Câteva ore mai târziu, câinele a murit la cabinetul veterinar, din cauza supraîncălzirii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea