Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

VIDEO| O tânără din Alba, interpretă minune a folclorului din judeţ, a cântat în matinalul de succes de la Radio ZU: Mihai Morar, impresionat până la lacrimi

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Denisa Bărbat, o tânără din Alba, interpretă minune a folclorului din judeţ, a cântat în matinalul de succes de la Radio ZU. Mihai Morar, a fost impresionat până la lacrimi de vocea tinerei.

Denisa Bărbat este unul dintre tinerii minune ai folclorului din judeţul Alba. Pasiunea pentru cântecul popular a moştenit-o de la bunica sa care cânta în corul din sat.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

YouTube video

Denisa s-a născut la Sebeș, în anul 1998 și cântă de la vârsta de 6 ani. Aptitudinile sale artistice au fost descoperite de educatoarea Rafila Nistor, care i-a îndemnat pe părinţii fetei să o îndrume spre muzica populară: ”Reprezint peste tot, prin port și prin cântec, Valea Secașelor, o zonă cu tradiții, cu oameni frumoși și pe care sunt mândră că pot să o duc mai departe.”

Marți dimineața, tânăra a intra în direct în cadrul matinalului de succes de la Radio ZU, alături de cunoscuții prezentatori Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

Tânăra a ajuns la caravana Radio Zu prin intermediul tatălui său, care lucrează într-o benzinărie și care i-a întâlnit pe cei doi prezentatori luni luni, când se întorceau de la Sibiu: ”Le-a spus că are o fată care cântă și ei au căutat pe Youtube momente cu mine din alte emisiuni. Au văzut momentul cu mine din cadrul emisiunii Vedeta populară de la TVR și le-a plăcut ceea ce au văzut. Au considerat că merit să fiu aici”, a mărturisit Denisa pentru ziarulunirea.ro.

Deși a avut emoții, tânără s-a descurcat foarte bine, iar lumea a cântat împreună cu ea: ”Sper că am reușit să transmir o emoție, am avut și eu emoții la rândul meu, pentru că oricând ți se oferă o asemenea oportunitate. În muzică trebuie să transmiți emoție, lumea să simtă căldura vocii tale, să-i transpui pe oameni într-o anumită poveste. Cântecul întotdeauna spune o poveste”, a mai spus artista.

Denisa a cântat în cadrul matinalului imnul național al României ”Deșteaptă-te române”, împreună cu toți cei prezenți și incă 3 cântece populare. Vocea tinerei interprete a impresionat până la lacrimi pe Mihai Morar.

Caravana Radio Zu a organizat o petrecere luni seara la Mira Summer, iar marți, începând cu ora 07.00 s-a desfășurat matinalul live, în fața


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 26 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 26 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 26 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea