Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| O tânără din Alba, interpretă minune a folclorului din judeţ, a cântat în matinalul de succes de la Radio ZU: Mihai Morar, impresionat până la lacrimi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Denisa Bărbat, o tânără din Alba, interpretă minune a folclorului din judeţ, a cântat în matinalul de succes de la Radio ZU. Mihai Morar, a fost impresionat până la lacrimi de vocea tinerei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Denisa Bărbat este unul dintre tinerii minune ai folclorului din judeţul Alba. Pasiunea pentru cântecul popular a moştenit-o de la bunica sa care cânta în corul din sat.

YouTube video

Denisa s-a născut la Sebeș, în anul 1998 și cântă de la vârsta de 6 ani. Aptitudinile sale artistice au fost descoperite de educatoarea Rafila Nistor, care i-a îndemnat pe părinţii fetei să o îndrume spre muzica populară: ”Reprezint peste tot, prin port și prin cântec, Valea Secașelor, o zonă cu tradiții, cu oameni frumoși și pe care sunt mândră că pot să o duc mai departe.”

Marți dimineața, tânăra a intra în direct în cadrul matinalului de succes de la Radio ZU, alături de cunoscuții prezentatori Daniel Buzdugan și Mihai Morar.

Tânăra a ajuns la caravana Radio Zu prin intermediul tatălui său, care lucrează într-o benzinărie și care i-a întâlnit pe cei doi prezentatori luni luni, când se întorceau de la Sibiu: ”Le-a spus că are o fată care cântă și ei au căutat pe Youtube momente cu mine din alte emisiuni. Au văzut momentul cu mine din cadrul emisiunii Vedeta populară de la TVR și le-a plăcut ceea ce au văzut. Au considerat că merit să fiu aici”, a mărturisit Denisa pentru ziarulunirea.ro.

Deși a avut emoții, tânără s-a descurcat foarte bine, iar lumea a cântat împreună cu ea: ”Sper că am reușit să transmir o emoție, am avut și eu emoții la rândul meu, pentru că oricând ți se oferă o asemenea oportunitate. În muzică trebuie să transmiți emoție, lumea să simtă căldura vocii tale, să-i transpui pe oameni într-o anumită poveste. Cântecul întotdeauna spune o poveste”, a mai spus artista.

Denisa a cântat în cadrul matinalului imnul național al României ”Deșteaptă-te române”, împreună cu toți cei prezenți și incă 3 cântece populare. Vocea tinerei interprete a impresionat până la lacrimi pe Mihai Morar.

Caravana Radio Zu a organizat o petrecere luni seara la Mira Summer, iar marți, începând cu ora 07.00 s-a desfășurat matinalul live, în fața


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea