Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Industria Galda și posibilii adversari din Cupa României | Vacanță scurtă pentru nou-promovata în Liga 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După ce a realizat un sezon de pus în ramă, eventul județean (campioană în Liga 4 și câștigătoarea Cupei României), la care se adaugă promovarea în Liga 3, Industria Galda de Jos are parte de o vacanță extrem de scurtă (așa a fost și anul trecut cu CSU Alba Iulia). Asta întrucât, în 12, 15 și 19 iulie Federația Română de Fotbal a prevăzut partidele din cadrul Cupei României, faza regională, iar în cazul câștigării grupei, urmează o finală în 22 iulie.

Posibilii adversari ai “galben-albaștrilor” conduși de Doru Oancea și Dan Comșa sunt, la fel ca la barajul pentru accederea în al 3-lea eșalon, reprezentantele județelor Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu (vor fi repartizate în două grupe, în urma tragerii la sorți).

Mai concret, Industria poate întâlni Stăruința Zagon (2-1 în finală cu CSO Baraolt, Covasna), AS Golimpiakosz Odorheiu Secuiesc (Harghita, 1-0 în ultimul act cu CS Gheorgheni-VSK Gheorgheni), FC Avrig (2-1 în finala cu Inter Stars Sibiu), Inter Cristian (a câștigat în Brașov după disputa cu ACSM Codlea, 1-0) și ASA Tg. Mureș (7-1 cu AS Farel Roteni).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea