Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Călin Matieș, senator PSD: „Puțini știu că Radu Oprea este omul care mi-a fost alături din prima zi a mandatului de senator”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comunicat de presă| Călin Matieș, senator PSD: „Puțini știu că Radu Oprea este omul care mi-a fost alături din prima zi a mandatului de senator”

Îl felicit pe prietenul și colegul meu, senatorul Radu Oprea, propus pentru preluarea portofoliului de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului!

Acesta a primit aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate din Parlament.

Acesta este un bun profesionist, dar și un camarad și un om de nădejde. Sunt convins că va găsi cele mai bune soluții pentru economia, mediul de afaceri și turismul din România și din județul Alba.

Radu Oprea este un prieten și un apropiat al județului Alba, care cunoaște foarte mulți oameni de afaceri din județ. Așa cum știm, județul nostru are o economie diversificată, cu o gamă largă de industrii, de la industria alimentară, agricultură la turism și tehnologie. Mediul de afaceri local este într-o continuă creștere și dezvoltare. Avem nevoie de un ministru care să înțeleagă aceste nevoi și să sprijine investițiile și inovarea în aceste sectoare.

Fiind acum în fruntea ministerului, sunt sigur că vom avea un partener puternic și dedicat în continuarea dezvoltării economice a județului nostru!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei 

Bera Larisa

Publicat

în

Echipamente digitale pentru școala gimnazială „Simion Lazăr” din Lunca Mureșului: Investiție de peste 90.000 de lei Administrația comunei Lunca Mureșului, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea infrastructurii digitale a școlii gimnaziale „Simion Lazăr”.  Citește și: Modernizarea și reabilitarea energetică a dispensarului uman din comuna Șpring, printr-o finanțare PNRR. Licitația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea