Rămâi conectat

Curier Județean

Examen auto 2023: LISTA unităţilor de asistenţă medicală, din Alba, autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Examen auto 2023: LISTA unităţilor de asistenţă medicală, din Alba, autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidaților

Dacă te-ai hotărât să obții permisul de conducere sau carnetul pe care îl ai trebuie reînnoit, cu siguranță ai observat că printre pașii ce trebuie efectuați se numără și cel ce ține de evaluarea medicală auto.

Lista actualizată a unităților de asistență medicală din Alba autorizate pentru examinarea ambulatorie a candidaților la obținerea permisului de conducere:

Procesul de eliberare a fișei medicale auto este unul foarte rapid, astfel că nu trebuie să îți faci griji că ar putea să cauzeze întârzieri în obținerea permisului auto.

În ceea ce privește perioada de timp în care se eliberează fișa medicală permis auto, aceasta se acordă imediat după finalizarea examinărilor medicale. Atât consultațiile, cât și eliberarea fișei medicale au loc în aceeași zi.

Dacă, în urma tuturor controalelor medicale, primești avizele necesare și ești declarat apt pentru a putea conduce un autovehicul fără ca posibilele afecțiuni să pună în pericol atât siguranța ta în trafic, cât și a celorlalți participanți, atunci poți începe orele de condus cu succes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice

Bera Larisa

Publicat

în

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a acuzat, vineri, Poliția Română pentru risipirea resurselor financiare pe aparate DrugTest care au o marjă de eroare mare. Organizația oferă cetățenilor un model de acțiune în instanță pentru a solicita despăgubiri în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea