Rămâi conectat

Sport

FOTO| Tânărul din ALBA care a câștigat medalia de aur la Cupa României – culturism și fitness

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tânărul din ALBA care a câștigat medalia de aur la Cupa României – culturism și fitness

Șebeșanul Iamandi Ioan Marian a obținut, zilele trecute, medalia de aur la Cupa României, o competiție de culturism și fitness la care se adună cei mai buni sportivi din țară.

„Am participat la categoria men’s physique seniori 173 cm alături de încă 8 concurenți foarte bine pregătiți. Acesta este al doilea concurs la care am participat, primul a fost în toamna anului trecut și m-am clasat în finală pe locul 6.

Practic acest sport de aproximativ 6 ani, antrenându-mă doar acasă. M-am folosit doar de o banca, un aparat multifuncțional și o pereche de gantere. Pregătirea nu este deloc ușoară, adoptând o dietă strictă, sunt zeci de ore de cardio și antrenamente cu greutăți aproape zilnic. Concurența este destul de mare, însă dedicația și perseverența m-au adus în cele din urmă in top.

Țin să-i mulțumesc iubitei mele care mi-a fost alături în tot acest timp, antrenorului Mateas Giuliano pentru îndrumare și nu în ultimul rând familiei care m-a susținut fară ezitare.

Această reușită i-o dedic tatălui meu care nu mai este printre noi!”, a declarat pentru sebesinfo.ro, Imandi Ioan Marian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea