Rămâi conectat

Ştirea zilei

Proteze și implanturi ortopedice pentru Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia: Licitația de peste 18 MILIOANE de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Proteze și implanturi ortopedice pentru Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia: Licitația de peste 18 MILIOANE de lei, lansată în SEAP

Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru furnizare pentru obiectivul de investiții ”Proteze și implanturi ortopedice”. Valoarea totală estimată a investiției este între 258.075 de lei și 18.139.450 de lei.

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia reprezinta unitatea sanitara cea mai complexa a judetului Alba, asigurand asistenta medicala de specialitate pentru cei aproximativ 70.000 locuitori ai municipiului Alba Iulia, respectiv pentru cei aproximativ 330.973 locuitori ai judetului, indeplinind totodata si functia de spital de urgenta.

Prezenta procedura de achizitie se organizeaza in vederea achizitionarii “Proteze si implanturi ortopedice”necesare desfășurării optime a activității medicale din cadrul spitalului,pentru functionarea optima a Programului de endoprotezare ,astfel incat sa se asigure un act medical de inalta performanta ,care presupune in egala masura atat resurse umane specializate dar si resurse materiale specifice.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia intenționează să achiziționeze“Proteze si implanturi ortopedice”necesare desfășurării optime a activității medicale din cadrul spitalului.

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia isi desfasoara activitatea in domeniul medical.In acest sector se urmareste indeplinirea obiectivelor generale dintre care enumeram:
1.realizarea unui sistem de sănătate modern și performant, adaptat nevoilor populației și compatibil cu cel din statele membre ale Uniunii Europene;
2.îmbunătățirea permanentă a stării de sănătate a populației și accesul echitabil la servicii de sănătate pentru toate categoriile de populație.
3.dezvoltarea sistemului calității actului medical și a siguranței pacientului;
4.dezvoltarea unui sistem de alocare a resurselor bazat pe criterii de transparență, calitate și evidențe medicale;

Ca in orice domeniu si acest sector de activitate se confrunta cu numeroase probleme previzibile si imprevizibile ,insa prin adoptarea unor strategii realiste construite prin identificarea corecta a problemelor si a surselor acestora si prin identificarea unor solutii menite nu doar sa rezolve problema, ci si s-o preintimpine, exista posibilitatea reala de a rezolva foarte multe probleme din sistemul sanitar national.

Obiectivul general la care contribuie furnizarea produselor este satisfacerea activitatii chirurgicale curente, lipsa acestora putand conduce la punerea in pericol a vietii pacientilor cu afectiuni specifice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea