Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Performanță pentru atletul cugirean Vasile Hârjoc: Locul I la „Wizz Air Bucharest Internațional Half Marathon”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Performanță pentru atletul cugirean Vasile Hârjoc: Locul I la „Wizz Air Bucharest Internațional Half Marathon”

Cea de-a șaptea ediție „Wizz Air Bucharest Internațional Half Marathon” a avut loc duminică, 23 aprilie 2023, la București, în zona Arcului de Tiumf. Competitia este organizată de campioana olimpică la Maraton Constantina Diță.

În cadrul concursului s-au organizat și campionatele naționale de semimaraton pentru Juniori, Tineret Seniori și Masters La toate categoriile și probele au participat peste 3000 de alergători din tara și din străinătate.

Județul Alba a fost reprezentat la eveniment de trei sportivi, la categoria Masters: C.S.Unirea Alba Iulia a participat cu Zaharia Adrian, categ.+40, timpul obținut 1h.15min. 28sec. (locul 1). De la CSM ,,Mică Romă” Blaj a participt Zăgrean Aurelian – la categ.+45, timpul obținut 1h.23min.29sec. (locul 3), iar de la C.S. ,,Metalurgistul”Cugir – Hârjoc Vasile, timpul obținut: 1h.35min.33sec.(locul 1) – la categ.+70 ( antrenor profesorGheorghe Haprean).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri

Bogdan Ilea

Publicat

în

6-7 iunie 2024: Au început înscrierile pentru cea de-a XX-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Strugurele de Aur” din Alba. Perioada de desfășurare și cum se fac înscrieri La Alba Iulia și Jidvei, în perioada 4-8 se va desfășura Festivalul Național de Folclor „Strugurele de Aur,” care va curpinde două secțiuni: soliști volcai și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea