Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Optimum Alba Iulia, o nouă performanță: calificare în sferturile Cupei României Liga Elitelor Under 15, după 3-1 la Deva!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia a realizat un nou rezultat notabil, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României Liga Elitelor Under 15, după succesul din deplsare, 3-1 (1-0), cu CSM Deva.

Felicitări băieților pentru calificare, pentru modul cum au gestionat această dispută și pentru faptul că au arătat încă o dată că rezultatele de până acum n-au fost întâmplătoare! Suntem mândri de ceea ce am realizat și ne dorim un parcurs cât mai lung în această competiție!’, a transmis Ciprian Selagea. Dacă s-ar respecta împerecherea pe criterii geografice, ca la fazele anterioare, reprezentanta Albei ar putea avea oponent una din eclipele calificate din întâlnirile Viitorul Cluj – FC Bihor și UTA Arad – Poli Timișoara

Vizitatorii au dat lovitura lângă Cetate, grație reușitelor semnate de Nicola (24, reluare cu capul la un corner), Zoicaș (37, la un contraatac) și Gligor (70+4, după o fază prelungită de atac), devenii reducând ecartul prin D. Lăcătuș (70+1, lovitură liberă de la 30 de metri)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 16-imile de finală Optimum a eliminat după loviturile de departajare pe „U” Cluj, iar CSM Deva a trecut, în deplasare, de Interstar Sibiu (fostă colegă în Seria 13 cu Optimum). CSM Deva câștigase Seria 12 în campioan și a fpst la turneul zonal de la Timișoara.

Gruparea condusă de Gheorghe Bran (eliminat pentru proteste în minutul 31) și Ciprian Selagea este la al 13-lea meci în actuala stagiune. Un parcurs remarcabil, cu câștigarea Seriei 13, accederea în sferturile Cupe României (primele 8 echipe la acest nivel) și un singur eșec, cel cu UTA Arad pe „Cetate” (0-2), care a dus la ratarea calificării la turneul semifinal!

 

Optimum: Răzvan Cutean – Ionuț Henegar, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto DavelN Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș, Denis Gligor, Robert Baba, Todor Zoicaș; rezerve Luca Ivan, Răzvan Clepan, Darius Horșa, David Ponoran, Damian Pop Paștiu, Raul Miclea, Tudor Pleșa, Raul Hudrea.

 

Foto: Amarildo Szekely, Deva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea